I LOVE MY TYPE

LabDecorDK1001152LabDecorDK10011512LabDecorDK10011532ILOVEMYTYPELabDecorDK10011510LabDecorDK10011511ILOVEMYTYPEILOVEMYTYPEILOVEMYTYPE
Kathrine Højriis er kvinder bag det typografiske univers I LOVE MY TYPE, som du helt sikkert har hørt om før, hvad du måske ikke ved, er hvorfor Kathrine valgte at starte firmaet.

Kathrine har altid kæmpet en personlig kamp mod lavt selvværd med en konstant følelse af aldrig at være tilstrækkelig. Hun har haft svært ved at stå ved, hvem hun var og hvad hendes holdninger var. Gennem Kathrines personlige kamp og diverse kurser gik det op for hende, at den eneste person, som er ansvarligt for, hvordan hun havde det, var hende selv. Hun lærte derfor at arbejde udfra et positiv mindset og på den måde ændret hendes liv alene ved måden, som hun tænker på. Hun har accepteret, at hun ikke altid kan være glad, men hun har taget et bevidst valg om, at altid at have en positiv tilgang. I processen fandt hun ud af, at nogle bestemte sætninger hjalp hende i dagligdagen, så hun fortsat havde fokus på sin positive udvikling.
Gennem hendes ærlighed omkring hendes udvikling og positive tilgang til livet gik det op for Kathrine, at hun inspirerede andre mennesker, derfor besluttede hun, sammen med kæresten, at starte I LOVE MY TYPE.
I kraft af hendes uddannelse som Art Director skabe Kathrine hendes helt egen og genkendelige stil til produkterne i I LOVE MY TYPE alle med henblik på at få det bedste ud af livet, være stolt af hvem man er og stå ved hvem man er.

I mit lange sygdomsforløb har jeg selv stået med nogle af de samme problemstillinger, derfor tiltalte flere af I LOVE MY TYPEs produkter mig.
Jeg kan især glemme at have fokus på den positive tilgang til livet, selvom jeg ved, at den gør det hele så meget lettere. Et af de produkter, som hjælper mig til at have et positivt mindset er den lille bog “Gratitude Journal“. Jeg starter hver dag med at skrive gårsdagens små/store postive øjeblik ned i bogen, hvilket hjælper det mig til at starte min dag med et positivt grundlag.
På samme måde bruger jeg bogen “Goals Journal” til at nedskrive mine mål/delmål i, for på den måde at få struktur over min hverdag, så jeg har en følelse af, at mit liv giver mening og får struktur. Men også for at få synliggjort, at jeg faktisk kommer i mål med nogle af de mål, som jeg fastsætter eller husker mig selv på at nå mine mål, når jeg mangler motivation.

Plakaten “Wild at Heart” faldte jeg for øjeblikkeligt, solsikkerne og den lyserøde skrifttype passede perfekt ind til vores nye lille skrivebord i stuen ovenpå.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.