Sensommer shopping

Jeg har samlet en masse forskellige billeder herhjemmefra med nogle ny ting og sager. Jeg er særligt glad for den dekorative magasinholder designet af Verner Panton, som jeg har købt hos Tronsgaard Interior.Nu kan jeg nemlig beundre alle mine favorit bog- eller magasinomslag fremfor, at de står gemt i en bogreol. Tusind tak til søde Betina for at finde den til mig – du er simpelhen så dygtig til at opspore alle de bedste fund her i Østjylland!
De fleste af Betinas fund bliver solgt i butikken The Basement i Århus, som hun har sammen med Trenditiden, der er ligeså god som Betina til at finde det helt rigtige genbrugsguld.
De farvestrålende glas på vores spisebord er fra Anna Von Lipa og dem har jeg fundet hos The Basement, som udover alle de gode fund også forhandler enkelte nyproducerede produkter.

Min kopsamling er blevet forøget en del her de sidste par måneder, for der findes så mange dygtige keramikere her i Danmark. Det er bl.a. blevet til en kop i mine yndlingsfarver fra Helle Deichmann, som jeg har fået i fødselsdagsgave af min søde veninde Pernille – bedre kendt som Pescno. Jeg kom også til selv at købe yderligere to kopper fra Helle, for hendes stil er bare så unik og det er umuligt at vælge blandt hendes skønne kopper.
Så er det også blevet til en ansigtskop fra Mona Vander, som jeg har haft på min øsnskeliste, siden Mona lavede det allerførste af dem. Når jeg drikker af det er det som om koppen smiler til mig og selv nyder kaffen. På billedet med koppen kan man også se den fineste æske betrukket med vintage stof fra decouverte_vintage. En shop som virkelig inspirere mig! Desværre kan jeg ikke gå all-in i den stil, da min mand også har et ting eller to at sige om vores indretning. Men derfor kan jeg jo stadig godt drømme  – og spare op til den smukke rattan daybed!
Og sidst men bestemt ikke mindst har jeg købt endnu en af Annemette Klit, som har The Clay Play, kop igennem mit arbejde hos 1x1textil&design – som jo er en rent mekka for en keramik elsker, som mig.

Billede af vasketøj fra Rina Lieberg passer perfekt til vores badeværelse med de stærke blå og lyserøde farver. Jeg har netop opdaget Rinas skønne og finurlige univers! Hvis du ikke allerede kender hende, så vil jeg anbefale at man kigger forbi hendes instagram profil. Ikke mindst for at se hendes imponerende hjemmesyet svane, som jeg meget gerne vil have hængende herhjemme! Jeg overvejer også, om jeg selv skal forsøge at sy en, da Rinas desværre ikke er til salg. Jeg skal blot “lige” øve mine stærkt begrænsede “sy-evner” først, da jeg ikke er vildt gode venner med min symaskine 😉
Til at starte med har jeg syet et transparent vægtæppe af stofrester. Selvom sy arbejdet ikke er fantastisk, så er jeg faktisk tilfreds med resultatet og udtrykket som vægtæppet har fået.
Det er faktisk heller ikke det eneste vægtæppe, som jeg har lavet. I sommers fik jeg også vævet et mine vægtæppe med tørrede blomster og græsser, det er bestemt ikke sidste gang, at jeg lavet sådan et, men næste gang skal det være større.

Det øverste billede er fra min lillesøsters (pernilleras) hjem og det har jeg taget med i indlægget fordi jeg elsker hendes farvesammensætninger, det er så inspirerende og forfriskende, fordi hun tør skille sig ud fra mængden.
Hun har tilbudt mig, at jeg kan købe den grønne Hay reol af hende, men jeg ved ikke helt om den vil være lige så pæn herhjemme?

 

Rigtig god søndag 🙂

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.