Papirblomster

Jeg er så stolt over, at fortæller, at der her i foråret kommer min anden kollektion af papirsblomster i samarbejde med Studio About. I løbet af meget kort tid modtager jeg mit eget sæt af blomsterne og jeg glæder mig så meget! Det er simpelthen så fantastisk, at føler, at jeg har udrettet noget på trods af mit helbred – særligt på de dage, hvor jeg er bundet til sofaen med smerter. Af hele mit hjerte TAK fordi I er så mange der køber mine blomster og TAK til jer der poster billeder af dem på instagram. Jeg har gemt et screenshoot af samtlige af de billeder, som I har postet af mine blomster, fordi det gør mig så glad indeni. I må derfor meget gerne tagge mig med @labdecordk, så jeg ikke går glip af jeres billede.

Lige nu har papirsblomsterne helt overtaget min væv og punch needle, for der er bare så mange muligheder med materialer, metoder og inspirerende blomster.
Jeg har samlet en hel del billeder af mine blomster herunder samt billeder af blomsterne fra Studio About – der er endda et billede af prototyperne til den nyeste kollektion, som kommer i butikkerne og til salg hos Studio About omkring marts måned.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.