K’s salat har udfordret mig i, hvordan jeg vil forny frokostbordet med K’s Lækkerier.
Jeg har lavet nogle små madder af hjemmebagt rugbrød fra Meyers bagebog og stenalderbrød, så har jeg brugt friske grønsager, pålæg fra bl.a. K’s Salat og som pynt; krydderurter, syltede cornichoner og spiselige blomster fra haven (tallerkensmækkere er en favorit!).
Det vigtigste for mig var/er, at det hele er frisk og råvarerne lækre – det hjemmebagte brød satte bare prikken over i’et og så var jeg vild med at mixe stenalderbrødet med almindeligt mørkt rugbrød.
De nye salater fra K’s Salat “K’s Lækkerier” lever bestemt op til deres navn, sjældent har jeg fået så velsmagende skaldyrssalat.
For at gøre udtrykket rustikt serverede jeg det på en stor granitsten og hver af os fik en skifersted som tallerken sammen med antikke sølvgafler, jeg har arvet fra min mormor.
Jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal have frokost! Velbekomme 🙂
Smagsprøverne er sponsoreret, men meningerne er mine egne.
Leave a Reply