Ditte Gjode Untitled #1

DSCF2030 DSCF2031 DSCF2032 DSCF2037 DSCF2038

Jeg er vild med Ditte Gjodes smukke illustrationer. Hendes illustrationer udstråler, hvor meget arbejde og hvor mange tanker hun har lagt i dem og så laver hun dem i de skønneste farvenuancer.
Ovenstående “Untitled #1” er ikke en udtagelse, især er jeg vild med de blå og lyserøde nuancer, der er blandet sammen i et smukt poetisk udtryk med grafisk mønster og akvarel farver.

Jeg har har allerede to illustrationer fra Gjode, som du kan se lige her, de er meget anderledes, men alligevel kan man godt fornemme at Ditte står bag dem.

Bemærk lige det smukke visitkort! Det er Ditte, som selv har tegnet blomsterne – det er simpelthen så smukt. Jeg følger også Ditte på  hendes instagram profil #gjode og der kan man følge med i hendes kreative univers og nyeste tegninger, se f.eks. denne firkløver.

Hvis du også er vild med Ditte Gjodes smukke billeder herover kan du vinde det! Ditte vil nemlig sponsorere et til en af mine læsere! 🙂 Men for en gang skyld kommer konkurrencen til at være på Instagram, så hold øje med min profil #myhouseins

/Mark&Waldorf/Sandberg and Friends/Gjode/Kristina Krogh/Myminmy/Vibeke Rohland/Kartell/Clara Selina Bach/

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.