Sadolin Top7

DSCF2615DSCF2596DSCF2597DSCF2619DSCF2635DSCF2638DSCF2643

Sadolins farveeksperter har sammensat Sadolin Top7 kollektion med udvalgte farver udfra, hvad der sker inden for mode, design og trends. Alle farverne fra Sadolin Top7 kan ses lige her eller på billedet med papirsposen. Farvepaletten spænder fra en varm gråskala via romantiske lilla nuancer til sodede farver, som kan give dramatiske kontraster.

Blogger og stylist Tant Johanna har vist, hvordan man får det bedste frem i farverne i Sadolin Top7 ved at inddele farverne i tre temaer; The Romantic, The Graphic og The Nostalgic. Jeg vil anbefale at man ser denne video med de tre temaer den er meget inspirerende.

Tendensen er,  at vi går væk fra de hvide vægge og bliver modigere i vores farvevalg, farverne bliver dybere og mørkere. Hos os driller min mand mig med, at vi har alt for mange forskellige vægfarver og tapeter, men jeg synes simpelthen, at det er super effektfuldt måde at definere et område i et rum og skabe hygge.
Jeg har “leget” lidt med dip dye effekt på væggen ved klaveret med farverne Leafy (H9.05.36), Mason (E4.05.55) og Classic Statue (F2.04.74). Først malede jeg bunden med den mørke Leafy, som er virkelig smuk og dyb grå grøn nuance, herefter malede jeg med Mason og til sidst den helt lyse Classic Statue. For at få farverne til at glide smuk sammen malede jeg hele væggen med den pensel uden at rengøre den, desuden malede jeg mens malingen stadig var våd. Væggen giver hygge og fungere rigtig fint til mit vægtæppe med samme dip dye effekt.

Næsten projekt bliver at den nye væg i Isabellas værelse skal males med Violetta og Eggplant, jeg skal bare lige overbevise min mand, da det er ham som skal male 😉

Indlægget er sponsoreret.

2 Comments

  • Reply October 9, 2014

    Marina

    Skønne farver og hvor ser det bare hygggeligt ud hos dig.

    Jeg er iøvrigt elendig til trends. Jeg vil helst købe ting jeg ønsker at eje for resten af livet og vil derfor helst undgå ting der er på mode, fordi jeg så bare ved at jeg bliver træt af dem når jeg ser dem alle vegne. På samme måde bliver jeg altid lidt trist når ting jeg allerede har pludseligt kommer på mode.

    • Reply October 11, 2014

      labdecor

      Tak Marina 🙂 jeg kan ikke helt se mig fri for at blive inspireret af tidens trends, men når det så er sagt, så investere jeg kun i ting, som jeg vil eje for evigt. Alt hvad jeg ejer, har jeg et helt særlig minde eller historie om og så betyder det ikke noget for mig om det er moderne eller ej 😉 god weekend til dig og dine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.