Præmier

DSCF3033DSCF3066DSCF3062DSCF3057DSCF3054DSCF3038

 

Jeg har taget lidt billeder af mine fantastiske præmier fra pakkelegen ved Søstrene Grenes blogevent – de fortjente bare et indlæg for sig selv! Spejlet er nok den bedste nyhed i Søstrene Grenes nye interiør kollektion. Spejlet kommer i to størrelser, hvoraf mit er den mindste størrelse til ca. 50 kr. og så kommer der en kvadratisk model.
Glasflasken er smuk både med eller uden blomster/grene, jeg tænker, at jeg skal have et lille juletræ i vand i vasen, når vi nærmer os jul.
Jeg er generelt vild med marmor især når det er enkelt og kantet, som marmor lysestagen og den sekskantede marmor brik er.
Glasvægtene havde egentlig et julemotiv under, men det var super hurtig at fjerne, så man selv kan vælge billedet under, det vil jeg glæde mig til at eksperimentere lidt med – de er i butikkerne nu til ca. 20 kr.
Sidst men bestemt ikke mindst er der den kobberfarvede julestjerne! Jeg har ledt efter sådan en længe og nu har jeg endelig fået den 🙂 Glæder mig så meget til at style med den, når det bliver jul.

De fleste af nyhederne kommer på lager i butikkerne i løbet af november og jeg tror, at man skal være hurtig for de bliver helt sikkert hurtig solgt. Jeg laver et indlæg med nogle af nyhederne, så man kan se, hvad man skal gå efter 😉

1 Comment

  • […] efter at have lagt i kassen, som jeg købte spejlet i – men I kan se et bedre billede hos Labdecor. Er det ikke bare fint? Jeg skal nok poste endnu flere billeder men først er det lige med finde en […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.