Random loppefund

DSCF3868DSCF3908DSCF3909DSCF3912DSCF3916DSCF3934

 

Det er lang tid siden, at jeg har lavet et indlæg med mine loppefund, så jeg har lige taget lidt billeder af de bedste fund her på det sidste.
Jeg er begyndt at samle på glas papirsvægte for de er så dekorative, derfor var glæden stor, da jeg fandt den klare glasvægt på billede 1 og 5 hos @tronsgaard_shop.

I køkkenet har jeg lavet lidt ændringer, da jeg fik lyst til at lille pause med alt det brune keramik. Her har jeg fundet et hvid syltekrukke til at opbevare alt vore grej og en gammel chokoladeform, som passer fint i stilen med den store vægt. Desuden bruger jeg min lille gule Helene Stockmarr skål til salt og heri har jeg fundet en gammel guldfarvet tang, som jeg fik sammen med 10 guldskeer for 25 kr.

Den lille keramik isbjørn har jeg købt af @j_u_d_i_t_h_s og det er faktisk ikke mit første køb hos Judith, hun har nemlig en delikat samling af keramik, som hun en gang imellem sælger ud af.

Den blå skål, som jeg desværre ikke har flere billeder af, var et fund til 40 kr., jeg har jo lidt svært ved at modstå keramik og den kaldte på mig, så den måtte med hjem 😉 Jeg mener, at keramikeren bag er en kvinde ved fornavn Ulla, men jeg kan desværre ikke huske efternavnet – det starter med K, mon nogle kender hende?

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.