Eventyrlig skov

bordækningbordækningbordækningbordækningbordækningbordækningJulefrokostJulefrokostJulefrokostLærkegren i loftet

 

Julefrokosten i min mands familie skulle i år holdes hos os, så jeg kunne ligge mig ned og “være hjemme”, når jeg ikke kunne klare mere. Maden var bestilt udefra, så det eneste jeg skulle stå for var borddækningen – hvilket jeg elsker 🙂

Jeg tog udgangspunkt i tvprogrammet Shanes Eventyrlige Jul, som jeg har skrevet mere om her, hvor jeg “prøvede” ideen af, samt juleplatterne fra Royal Copenhagen.
Pynten på bordet bestod af de klassiske blå vaser fra Royal Copenhagen med blomstermotiver med rustikke grangrene i, Kählers jubilæumsvaser, guldfarvede lysestager i form af Tom Dixons Etch og Blossom Candleholder fra be&liv samt hvide lysestager fra Mona Vander og Kählers små Urbania huse.
Pynten der dominerede mest var de hvide træer, som Isabella og jeg havde lavet sammen med to ældre træer, jeg har haft en del år og den store guldstjerne fra Søstrene Grene.
Desuden var bordet fyldt med grankogler dyppet i hvid maling og drysset med guldflager, små grønne træer fra Søstrene Grene og Panduro Hobby, juletræer fra en træskære samt guld kartoncirkler dyppet i hvid maling med guldflager (som grankoglerne). Sidstnævnte brugte jeg også til at pynte og holde på guldservietterne i en blå tråd – de kunne egentlig sagtens have fungeret som bordkort.
Tallerknerne var selvfølgelig juleplatterne fra Royal Copenhagen og glassene og bestikket var et mix af hvad jeg havde i skabene.

Over bordet hængte jeg en næsten to meter lang lærkegren med pynt – bl.a. snefnug i , som isabella og jeg havde lavet ude hos min mor i cernit med resten af familien i starten af december, fjerpynt fra Søstrene Grene, messing ophæng fra Superspace og Kristina Krogh.

Dugene var ældre, den ene er min svigermors og den anden fandt jeg i genbrugsen til 15 kr., heldigvis fungerede de fint sammen.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.