Planteplaneter

PlanteplaneterPlanteplaneterPlanteplaneterPlanteplaneterPlanteplaneterPlanteplaneter

Plante tendensen i indretningen er ikke til at undgå i magasinerne eller her online og jeg elsker det! Hele vores hus er dækket af planter og vores badeværelse på 1. sal er nærmest lavet om til et drivhus, hvor jeg plejer planter, som ikke har det godt og laver nye stiklinger.

Arkitekten Kaja Skytte er også vild med planter, hun har derfor designet sit helt eget ophængningssystem af planter, Planteplaneter.
Hendes Planteplanter består af et japansk inspireret ophængningssystem med en sukkulent, som har sine rødder inde i en lille planet af jord, ler, kokostråde og gødning. I forhold til plejen minder de meget om en airplant, de skal dyppes i en skål med vand ca. hver 14. dag i mellem 10-20 minutter og så holder kokostrådene på vandet. Jeg vandede mine for første gang i går og for at undgå, at de dryppede, lod jeg dem blot står i vasken en halv time.
Planteplanterne kan hænges de fleste steder og jeg synes, at de er et dejlig nyt alternativ til de klassiske stueplanter. Jeg har to en mellem og en lille Planteplanet, som indtil videre hænger på mit birketræ i stuen ved sofaen og ved min airplant. Efter jeg tog billederne af dem på mit kontor, synes jeg dog, at de passer perfekt til min rundstok til planter og den rå væg, så mon ikke, at de hurtigt “flytter” derop.

Planteplaneterne kan desværre ikke købes online endnu, men hvis du sender en mail til Kaja Skytte, så vil hun gerne sende mod at, man selvfølgelig selv betaler portoen. Du kan se en oversigt over Planteplaneterne her og der er mange at vælge i mellem, men selvfølgelig ligner de ikke billedet 100 procent, da det jo drejer sig om levende planter.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.