Så er huset fyldt med blomster

Queen blomsterQueen blomsterQueen blomsterQueen blomsterQueen blomsterQueen blomsterQueen blomsterQueen blomsterQueen blomsterQueen blomsterQueen blomsterQueen blomsterQueen blomsterQueen blomsterQueen blomster
Idag modtog jeg de smukkeste Kalanchoe blomster fra Queen med posten. Kalanchoe planten er udviklet og dyrket af Queen, som er verdens største producent af planten Kalanchoe. Det enestående med Kalanchoe blomsterne er, at Queen kan garantere hele tre ugers blomstring. Kalanchoe kan bestilles som afskårne blomster i mange smukke klare farver på Queens webshop og sendes herefter direkte til ens adresse.

De smukke Kalanchoe passer så bekvemt ind i mine planer om at følge bogen “Elsk dit hjem” anbefalinger i forhold til, at der skal være friske blomster eller grene i vores hjem. For at alle mine buketter ikke skal ligne hinanden, har jeg suppleret Kalanchoe blomsterne med andre blomster samt delt de enkelte stilke, således blomsterne kan arrangeres mere tilfældigt.
Selve blomsterne har de sarteste små hoveder i de smukke klare lyserøde farver, som modspil til den klare grønne stængel.
Jeg har pyntet med blomsterne i det meste af huset, så hele familien kan få glæde af de skønne blomster.
Der er en delt nærbilleder af de små blomsterhoveder, så man virkelig kan fornemme, hvor yndige og fine blomsterne er, jeg er især begejstret for de helt sarte lyserøde Kalanchoe.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.