Minimalistic mess

Minimalistic messMinimalistic messMinimalistic messMinimalistic messMinimalistic messMinimalistic mess
Navnet på dette indlæg “Minimalistisk Mess” afspejler Kathrine Iversens arbejdsprocesser og hvem hun er. Kathrine elsker tanken om minimalisme – manglen på farver og rene opsætninger, men på samme tid er hun lidt af et rodehovede.

Kathrine har tegnet siden hun var i stand til at holde på en blyant og hele hendes liv centrere omkring kunst, design og interiør. Lige nu er hun  i gang med hendes kandidatgrad i Design Management og arbejde med markedsføring, PR, og undersøgelser trend. samtidig med, at hun har sin egen webshop Minimalistisk Mess.

Hendes univers er inspireret af rejser, city-life og til tider lidt af en melankolsk sindstilstand. Hun bor selv i København, men bruger sine billeder til at drømme sig langt væk på destinationer som f.eks. New York, Manhattan eller Los Angeles, som ses herover. På samme måde drømmer jeg mig væk til Los Angeles, når jeg kigger på billedet fra Kathrine, som står på gallerihylden i køkkenet.

Fjeren er hendes nyeste kreation, det så jeg via hendes instagram profil, hvor man kan følge med i Minimalistic Mess‘ univers. Fjeren matchede min grønne væg med de markante sorte fjer på den kridhvide baggrund i trærammen fra Søstrene Grene. Det sort hvide motiv passer desuden rigtig godt til printet fra Daniel Van der Noon, litografien fra Kristina Dam og original værkerne fra Matilde Friese.

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.