Studio Rov

Studio Rov Studio Rov Studio RovStudio Rov Studio Rov Studio RovSilje BartoljStudio RovStudio RovStudio RovBlad HübschStudio RovStudio RovStudio RovStudio RovStudio RovStudio RovStudio RovStudio Rov

I børnenes sommerferie besøgte vi min søster i København og Janich og jeg var så heldige, at vi fik mulighed for at få nogle timer for os selv, hvor min søster og mand tog børnene til Amager strandpark.
Vi besluttede os for at besøge Nørrebro nærmere betegnet området omkring Stefansgade og Jægersborggade. I den forbindelse fik jeg lov til at bruge en times tid (eller to) i Studio Rov, som jeg havde glædet mig meget til at besøge.

Allerede ved første øjekast fangede butikkens vinduer og fortovsudstilling mig og da jeg kom indenfor blev jeg bestemt ikke skuffet! Butikken skiller så markant ud fra den tendens, som desværre præger alt for mange interiør butikker lige nu. Ingen af de større butikker har sin egen stil mere og man kan være sikker på at de alle sammen har fuldstændig det samme sortiment. Derfor blev jeg så positiv, da jeg nærmest med det samme spottede flere ting som jeg ikke havde set før. Yderligere var en af butikkens ejere, Marie Ravn Langballe, ved at udvælge hængepotter fra keramikeren Gitte Luna Bramm og lige præcist de hængepotter havde jeg glædet mig til at se i virkelighed. Prisen er jo så favorabel i forhold til, at det hele er håndlavet. Generelt er det meste i Studio Rov håndlavede unikaer og hovedparten er keramik, træ og andre naturlige materialer præcis som jeg elsker. Nogle af mine favoritter i keramik sortimentet er Silje Bartolj, Meadow Ceramics, Maja Sofie og Marie selv, for Marie laver nemlig selv skøn keramik.

Jeg kan også se at flere af mine favorit profiler på instagram også er fan af Studio Rov og Maries stil på instagram – profilen hedder #marie_studiorov. Egentlig fulgte flere af dem helt sikker Marie længe inden hun startede Studio Rov, hendes og hendes mands stil og sans for detaljer er nemlig meget unik og personlig, jeg bliver gang på gang inspireret af parrets kreative hjem.

Det var virkelig også dejligt at møde Marie i virkeligheden, man skriver jo med så mange på instagram og danner sit eget indtryk af dem og deres personlighed. Marie var fuldstændig som jeg forventede og vi havde det så hyggeligt sammen – jeg tror faktisk, at hvis jeg boede i nærheden, så ville jeg kigge forbi dagligt til en kop kaffe for vi havde så meget at snakke om.
Det har også været spændende at følge med i opstarten af Studio Rov på instagram for studio’et er kun ganske få måneder gammel.

Det var i efteråret 2014 hvor Marie var igang med at hjælpe sin mor med at opbygge en webshop til hendes butik b7shop, at det gik op for Marie, at hun ønskede at starte sin egen butik.
Marie er drevet af passionen for godt håndværk, design og interiør og med hendes bagrund som arkitekt, så var fundamentet for at starte Studio Rov perfekt. Heldigvis var hendes mand, fotograf Niels Nygaard, lige så hooked på idéen og sammen startede de Studio Rov op.
Studio Rov er først og fremmest kendt som en interiør butik med håndplukket design, men parret løser også opgaver indenfor indretning, ombygning, boligstyling, fotografi og grafisk design.

Butikken sætter en ære i at være unik og de sælger en del keramik, som er svært at finde såvel i fysiske butikker som online. Derfor har parret også taget den beslutning, at de tager billede af hver enkelt ting, således at de lige netop kan tilbyde deres kunder det unikke, parret har nemlig deres eget fotostudio. Det betyder kort fortalt, at ønsker man f.eks. en kop fra Bjarni Sigurdsson, så kan man bestille lige præcist den kop, som fremgår på webshoppen ikke blot en kop i “ala den på billedet”.

I sortimentet er der også enkelte moderne og tidsløse designs fra House Doctor, Bloomingville og Hübsch, som passer rigtig godt ind i Studio Rovs univers.
Generelt spænder butikkens sortiment bredt, de sælger f.eks. også lækre papirprodukter fra det nye brand Kartotek, niche magasinet Blad Journal,  lækre træspejle fra Andrea Stokholmfotoprint fra Wild Nature samt  Savbriks fra Skovshoved Møbelfabrik (som jeg har ønsket mig alt for længe!).

Jeg har taget en del billeder af butikken for at gengive Studio Rov bedst muligt og så håber jeg selvfølgelig snart, at jeg kan komme forbi butikken igen.

 

 

Indlægget er sponsoreret.

2 Comments

  • Reply August 8, 2015

    Lou

    Åh hvor er det bare kræs for øjet! En af hver tak 🙂
    Håber jeg kan svinge forbi hendes fine butik en dag!

    God weekend søde Kristina
    Kh Lou

    • Reply August 10, 2015

      labdecor

      Ja den butik er simpelthen så skøn, gad så godt at den lå i nærheden. Håber du har haft en dejlig weekend søde Lou kram

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.