by holmer

By Holmer er et dansk brand, som drives af ægteparret Sandra Holmer og hendes mand Ronnie Holmer Jensen. Ronnie tager sig af alt salg og selve administrationen mens designprocessen og det endelig produktdesign er Sandra område.
Sandra, som oprindeligt er uddannet grafisk designer, har en helt særlig sans for at designe funktionelle, æstetiske og minimalistiske produkter. Hun bliver oftest inspireret af de rene linier i den nordiske stil og stræber altid efter at skabe produkter, som lever op til den høje standard, som dansk design er garant for.
For at sikre den høje standard bliver by Holmers produkter udelukkende produceret i Danmark og parret sætter en stor ære i at producere deres designs lokalt. by Holmer tror nemlig på, at man skal tage et ansvar i sit lokalområde og være med til at bidrage efter bedste evne.

Et af Sandras første designs er serie “Slim lights“, som indeholder lysestager i 3 forskellige højder, udviklet i 3 forskellige farver; sort, aluminium og messing. Desuden findes de sorte og messing lysestager med yderligere 2 forskellige mønster i overfladen. Dimensioner på lysestagerne er nøje udvalgte, således lyset sidder helt lige i stagen. Serien er designet udfra ideen om, at stagen skulle være en forlængelse af lyset.
Siden er der kommet en vase med i serien, som til forveksling ligner lysestagen. I stedet for udformningen til et lys, har vasen en smal glasindsat indeni, for at kunne holde vand uden at patinere materialet.
Slim lights er fremstillet i massiv messing eller massiv aluminium begge dele i høj kvalitets metal for at sikre den højeste kvalitet og ikke mindst æstetik. Desuden bidrager materialet på serien Slim lights til at de forskellige styles kan stå stabilt grundet deres forholdsvis høje vægt. Jeg frygtede faktisk selv for om stagerne ville vælte hos mig, da børnene ofte danser eller leget fangeleg, men stagerne såvel som vasen stå bare så super godt pga. vægten
Jeg er også meget begejstret for selve patineringen, som er utrolig smuk på messing, men det er jo selvfølgelig en smagssag.

Til Formland messen præsenterede parret flere skønne nyheder fra by Holmer, som bestod af en helt kollektion af fine lamper – både bordlamper og loftlamper.
Bordlamperne på billederne herover er udviklet udfra samme design og idé som Slim Lights, således lampen, præcis som lysestagen, skal være en forlængelse af lyset. Lampen er både lavet som bordmodel “Slim Lamp Up” og som loftlampe “Slim Lamp Down“. Bordlamperne findes i messing og sort samt i ovenstående to højder. Loftlamperne findes udelukkende i en længde, men den findes i flere kombination med træ og messing eller træ og sort.

Det var dog ikke de eneste lamper, som Sandra havde designet og med til Formland. En anden lampe nyhed var bordlampen Pipe Lamp, som har en noget bredere diameter end Slim Lamp. Pipe Lamp findes i to højder og i farvekombinationen; hvid med messing top og sort med messing top. Den lille hvide er allerede på min fødselsdags ønskeseddel (til august 😉

Til både Slim Lamp og Pipe Lamp tilbyder by Holmer selvfølgelig et udvalg af pærer. Jeg synes virkelig at pæren til Slim Lamp er skøn, den ligner nærmest et patineret spejl, hvilket passer utrolig godt til min ler spejlskulptur og den runde industrilampe på tapetvæggen.

 

Sandra og Ronnie har været utrolig søde og valgt at donere den laveste af Slim Lamp Up med messing bund og den smukke pære, som ses på billederne herover samt to sorte aluminiums stager i de to forskellige højder, som er på billederne herover. Konkurrencen laver jeg på min instagram profil og jeg finder to vindere, således at én vinder bordlampen og én vinder de to lysestager. Du kan finde min instagrams profil @myhouseins lige her samt @byholmer profil lige her, hvor du kan se flere billeder af deres skønne produkter. By Holmer har også en facebook gruppe, som man kan følge lige her.

 

 

Indlægget er sponsoreret.

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.