Carla Ceramic

Jeg har ikke selv en ovn til at brænde ler i og jeg kan desværre ikke klare turen til Godsbanens Form værksted mere, selvom det er et virkelig inspirerende sted.
Jeg drømmer om, at jeg på et tidspunkt finder en billig ovn til eget forbrug, men indtil det lykkes har jeg været så heldig at få lov til at brænde mit ler hos Carla, kendt som “Carla Ceramic“. Carla er mor til en af min lillesøsters allerbedste veninder fra folkeskolen og så bor hun nærmest i samme by som mig. Jeg har tidligere købt en del af hendes fine keramik fra hendes skønne værksted, som er beliggende ude i den mest misundelsesværdige have på 3.000 m2!

Carla arbejder både hjemmefra og fra Kunstakademiets værksted i Århus. Hun får de mest fantastiske idéer til keramik skulpturer og benytter sig af mange spændende teknikker. Jeg bliver så inspireret af at arbejde tæt på hende og høre hende fortælle om hendes tanker om hendes keramik. Hendes største inspirationskilde er naturen, hvilket ses meget tydeligt på hendes smukke koraller, som jeg især er meget begejstret for.
I næste weekend har Århus Kunstakademi udstillingen “Afgang 2017″ samt kunsthåndværkermarkedet i teltet i gården, hvor Carla deltager i sidstnævnte. Begge dele er åben fredag den 19. maj 2017 kl. 12-19 samt den 20.-28. maj 2017 kl. 12-17 og jeg håber virkelig, at jeg kan komme forbi!
Carla deltager med hende koraller, derfor har jeg hjulpet hende med at tage billede af de af dem, som kan hænge, til hendes stand.
Korallerne er blot et lille udsnit af hvad Carla laver i keramik, man kan se meget mere her via instagram eller besøge hendes værksted, hvor alt hendes keramik er udstillet.

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.