Champagne Pony Club

Jeg har tidligere skrevet om Champagne Pony Club, men der er sket så meget i butikken, siden jeg kom forbi den første gang, at jeg synes den fortjener endnu et indlæg.

Shoppen er fysisk beliggende i Ebeltoft, på Adelgade 37 i kælderen, men siden parret Søren og Sille åbnede CPC, har den selvfølgelig også fået sin helt egen webshop, som løbende opdateres.

Sammensætningen i CPC sortimentet, som består af keramik, tekstiler, dekorativt interiør, møbler, lamper, originale værker og prints, er virkelig unik og ligner ingen anden butik i Danmark. Hovedparten af sortimentet er lavet af dygtige kunstnere/kunsthåndværkere, hvilket også afspejler den høje kvalitet, som alle produkterne er i.
Man kan ikke undgå at gå fra butikken og være inspireret – samtidig med at ens ønskeliste endnu engang er vokset.

Søren og Sille skaber desuden deres egen art print kollektion i samarbejde med en håndfuld forskellige kunstnere fra hele verden. Alle motiverne skabes som oftest af Søren og kunstneren i fællesskab, hverefter de bliver offset trykt her i Danmark på nøje udvalgte papirkvaliteter og altid i et begrænset oplag. De forskellige art prints sælges foruden hos CPC også hos udvalgte forhandlere, f.eks. i Interiørfabrikken i Århus.
På nuværende tidspunkt har Søren samarbejder med Llew MejiaJooHee YoonAdi RileyAnastasia Savinova og senest Audrey Helen Weber. Jeg har tidligere blogget om CPC art print kollektion lige her.

 

 

Min top ti produkter hos CPC er lige pt. er lilje lysestagen fra SkultunaVaporetto bordlampen, skulptur fra Pettersen&HeinRo’s Toolbox, Blæksprutte lysestagerne, billedet Year of the HorseFiske karaffel fra Serax, Durian æskerne i akacietræMonica Petersens valmue og Kaskelothvalen i støbejern.

 

 

Min varmest anbefalinger til Søren og Silles skønne butik Champagne Pony Club.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.