Konfettiglæde, Copenhagen Tales og Mermaid


Hvad har “konfettiglæde”, “Copenhagen Tales” og “Mermaid” mon tilfælles? Disse tre ting har Victorias skønne ure tilfælles og nu vil jeg fortælle en kort historien om hvorfor.

For få år siden flyttede Victoria til København og blev straks forelsket i byens puls og alle dens helt unikke indtryk. Hun blev så inspireret, at hun besluttede sig for at formidle alle disse skønne indtryk i et nyt moderne accessories mærke; “Mermaid Stories“.

 

Victoria bemærkede, at mange kvinder ikke gik med ur og blev opsat på at skabe en ur kollektion, der ville få kvinder til at smykke sig med et ur.
Hun startede selvfølgelig først med at undersøge, hvorfor så mange kvinder fravalgte et ur. Det viste sig desværre, at flere af de kvinder hun talte med havde svært ved at identificere sig med de ældre etablerede brands.
Andre synes, at det var ubehageligt at gå med et ur, enten pga. uret vægt eller fordi remmen generede dem.
Med disse informationer i baghovedet kombineret med inspirationen fra alle de forskellige poetiske og feminine indtryk fra København samt den skandinaviske minimalisme opstod “Mermaid Stories” første kollektion med det sigende navn “Copenhagen Tales” i november 2016.

Copenhagen Tales indeholder seks forskellige urmodeller, alle med deres egen “personlighed” og eget danske pigenavn samt beskrivelse af urmodellens karakter.
Bagsiden af urene er dekoreret med den skønneste lille havfrue, som den unge kunstner Mathilde Friis Olsen har designet specielt til Mermaid Stories.
Alle seks ure er designet tynde, således de vejer mindst muligt. Læderremmen er lavet af vegetabilsk garvet læder, der som følge af den skånsomme proces, ikke indeholder de kemikalier, som der ellers kan være i garvingsprocessen. Derfor er urets rem tillige utrolig blød at have på fra dag ét samtidig med, at remmen får den fineste patina over tid.
På remmen er der desuden teksten “Time for Creative Souls“, fordi Mermaid Stories gerne vil henvende sig til kreative sjæle som omfavner Københavns urbane og eklektiske personlighed. På Mermaid Stories hjemmeside har brandet deres helt eget Mermaid Magazine, hvor de bl.a. har en serie med “Time for Creative Souls“. I serien kan man læse om inspirerende og kreative mennesker, der har deres helt eget udtryk og et unikt æstetisk synspunkt.
På Mermaid Magazine kan man også læse om “Cool Copenhageners“, “Meet the Mermaids“, og “Scandi Chic” – her kan man virkelig fornemme den helt særlige ånd, der inspirere Mermaid Stories.

 

Hvad har “konfettiglæde” så med det hele at gøre? Konfettiglæde er faktisk den følelse, som Mermaid Stories ønsker at skabe, når man køber deres produkter. Helhedsoplevelsen hos Mermaid Stories skal nemlig være i top, derfor går mærket meget op i alt lige fra produktet til emballagen og selve modtagelsen hos kunden.
– Og konfettiglæde er lige præcist den følelse, jeg sidder med lige nu i min mave efter jeg har åbnet den søde lyserøde fragtæske fra Mermaid Stories. Æsken indeholdte en lyserød konvolut med et personligt brev, vingummier fra Wally and Whiz, brochure fra Mermaid Stories og vigtigst af alt en fin smykkeæske med selve uret! Endvidere duftede hele æsken og indholdet så skønt af en mild parfume – man følte sig virkelig som en helt prinsesse!

 

Jeg valgte modellen Cecilie i messing med blå rem og så tilkøbte jeg en lyserød rem, således jeg kunne ændre udtrykket på uret alt efter mit outfit. Lyserød har jeg altid haft en svaghed for og det var faktisk også den lyserøde rem, der i første omgang lokkede mig hen til Mermaid Stories‘ stand til Formland i februar (indlægget er lige her). Siden besøget på Mermaid Stories stand, har jeg drømt om et af deres skønne ure. Derfor var mine forventninger til uret ret høje og de blev bestemt ikke mindre, da jeg modtog den fine lyserøde pakke! Men mine forventninger til mit nye ur blev mere end opfyldt! Desuden, på trods af, at jeg allerede til Formland havde fået fortalt af den søde repræsentant fra Mermaid Stories, at brandet gik meget op i modtagelsen/emballagen (konfettiglæde), så blev jeg alligevel imponeret over, hvor meget de havde gjort ud af det. Jeg har aldrig nogensinde (og jeg shopper meget online!), modtaget så gennemført en ordre. Derfor blev jeg også nød til at tage billeder af det til indlægget, nej hvor var det bare en dejlig pakke at modtage.
Jeg har allerede skiftet rundt på remmen to gange uden problemer, jeg tror ca det to 2 min for mig at skifte remmen. Jeg kan virkelig godt lide, at jeg har muligheden for at skifte udtryk/stil på uret blot ved at skifte remmen. Jeg har allerede kig på flere af de andre farver på Mermaid Stories shop under “Watch Straps” lige her. De seks forskellige ur modeller kan ses lige her under “Watches“.
Jeg har skiftet remmen med “urrems skifte” værktøj, som jeg har lånt af min mand. Jeg har lige googlet “ur værktøj” og jeg kan se, at man kan købe urrems værktøj billigt flere steder – denne ligner den, som jeg har brugt.

Jeg glæder mig meget til at se, hvilke andre designs/produkter brandet Mermaid Stories lancere – jeg er ihvertfald fan af deres prioriteringer, stil og inspiration.

Indlæggert er sponsoreret.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.