Pige fødselsdagsfest

I slutningen af sidste år fejrede vi Isabellas fødselsdag, jeg nåede bare ikke at få skrevet om det før nu.
Borddækningen var “more is more” med alt i pink/lyserød efter Isabellas (og mit) ønske.
Det meste af pynten var fra Flying Tiger og Søstrene Grene, hvor man efterhånden kan finde alt til fødselsdagsfesten til favorable priser. Jeg fik f.eks. LOVE ballonerne til kun 20 kr. i Flying Tiger!

De bløde bollerne laver jeg efterhånden hver gang, der er fødselsdag i familien. Opskriften som jeg bruger er herfra og de bliver virkelig bløde og luftige! Dog har jeg bestemt mig for, at jeg vil afprøve denne opskrift til næste fødselsdag for at se, om de er endnu bedre.

Islagkagerne er altid et hit og de er en tradition til børnenes fødselsdag. Jeg laver selve isen efter denne opskrift og tilføjer børnenes favorit chokolade eller frugt. Nogle gange laver jeg kagerne så der er to forskellige slagt is i hver, men denne gang blev det en chokolade islagkage og en hindbær islagkage. Begge blev pyntet med de sidste blomster fra vores tallerkensmækkere i haven og det var et hit! Jeg måtte ud og plukke flere blomster til pigerne, da de alle ville have flere blomster.

Noget af det vigtigste til Isabellas fødselsdag er quiz’en og det har det været siden første gang vi holdte hendes fødselsdag for klassen/børnehaven. Det er jo de samme piger, som hun har gået i børnehave med, som hun går i klasse med, så de har jo været til flere fødselsdage hos os og husker stadig den første quiz Janich lavede.
Janich laver altid quiz’en, da jeg tager mig af maden og pynten. I år lavede han den udfra det, som pigerne går mest op i lige nu; Ultra og Roblox og det var heldigvis et hit.

Her den 29. februar på skudårsdag fylder Storm 6 år, derfor skal vi snart holde endnu en fødselsdagsfest. Det bliver faktisk Storms sidste fødselsdag i børnehaveregi, da han starter i tidlig SFO her primo april!
Denne fødselsdag bliver formentlig lidt anderledes og noget mere maskulint end Isabellas. Jeg glæder mig allerede 🙂

 

2 Comments

  • Reply January 25, 2018

    Tina KH

    Stort tillykke med Isabella:_)
    Hvor ser det hele dejligt og festligt ud.
    Jeg er vild med luftige boller.
    Hilsner herfra.

    • Reply February 9, 2018

      labdecor

      Tusind tak Tina 🙂 Kan du have en skøn weekend vh Kristina

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.