Warm Nordic pop-up i Århus

Warm Nordic har åbnet den smukkeste pop-up shop i Århus, nærmere bestemt på Mp. Bruuns Gade 46 – lige overfor Kähler and Friends. Herfra kan man alle fredage kl. 12-18 og lørdage kl. 10-15 i hele oktober måned få lov til at opleve et større udvalg af de flotte designs fra Warm Nordics kollektion af møbler, lamper og interiør.
I den anledning var jeg inviteret til et influencer-event i torsdags, hvor vi fik lejlighed til at se butikken, mens vi nød lækre alkoholfri drinks fra ISH Spirits og tapas fra Nordisk Spisehus.

Warm Nordic sortimentet er opdelt i “The Classic Collection” og “The Contemporary Collection”, hvoraf den førstnævnte indholder udvalgte relanceringer fra nogle af de mest spændende designere fra 1950-60’erne. Det er især lamperne fra Svend Aage Holm-Sørensen og Hans Agne Jakobsson samt møblerne fra Hans Olsen, som jeg personligt er betagede af.
“The Contemporary Collection” indeholder helt nye designs formgivet af nutidige designere, hvor min favorit er Charlotte Høncke, som bl.a. har designet en opdateret version af kakkelbordet i flere forskellige størrelser samt en sort bænk med fransk flet.

Der er altså meget smukt at kigge på i den nye pop-up shop og jeg vil gerne anbefale at man kigger forbi, hvis man alligevel er i nærheden af Århus. Ikke kun for at opleve Warm Nordic sortiment, men også for at opleve farvevalgene på væggene og stylingen. Det viser nemlig en helt andet og meget mere inspirerende stil end den kølige nordiske stil, som vi her i Danmark er kendt for.

 

1 Comment

  • Reply October 14, 2018

    Sophie Sukhi

    Sikke nogle lækre ting de har! Elsker de smukke farver:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.