Polterabend

Det er jo et stykke tid siden, men alligevel vil jeg gerne skrive lidt om Pernilles polterabend for det var virkelig en hyggelig dag.

Pernilles polterabend startede med en hjemmelavet brunch hos Pernilles søde mor, som vi alle havde bidraget til. Vi havde lavet alt alt for meget mad! Pernille blev desværre ikke overrasket, men der var også kun 14 dage til brylluppet, så selvfølglig kunne hun godt regne ud, at der var noget i gære 😉
Under brunchen gav vi alle Pernille en personlig gave og hun skulle så gætte, hvem der var giveren udfra gavens indhold og evt. fortælle en lille historie om gaven. Det er hyggelig måde at starte dagen på, vi gjorde faktisk det samme til min lillesøsters polterabend og det kom der nogle sjove historier ud af. Det var selvfølgelig også tilfældet med Pernilles gaver.
Min gave indeholdte to søpindsvinuroer, som jeg havde lavet specielt til Pernille med søpindsvin fra vores sommerferie i Kreta samt en broderiring. Uroerne har nemlig en ret central rolle ift., hvordan Pernille og jeg lærte hinanden at kende.
For omkring 4-5 år siden kendte jeg nemlig ikke Pernille – eller jo jeg vidste, hvem hun var fra hendes blog og så havde jeg hilst på hende til designmarkeder. Pernille havde forelsket sig i nogle søpindsvin uroer, som jeg havde lavet på dette blogindlæg og dette indlæg og ville derfor hører om jeg evt. vil bytte med en hæklet/hakket pude. Jeg sagde selvfølgelig straks jeg for jeg havde længe været vild med Pernilles håndværk. Vi mødtes derfor i Århus til markedet Edition (som desværre ikke bliver holdt mere) for at aftale detaljerne. Vi snakkede længe, da vi jo havde og stadig har en del fælles interesser og da vi begge er ret habile snakkere 😉 Da vi sagde farvel spurgte Pernille mig impulsivt om hun ikke måtte komme hjem og aflevere puden, når den var færdig. Jeg er så glad for, at hun spurgte mig, for det var faktisk lige der, at vores venskab startede. Gid jeg selv var så modig nogle gange!
Broderiring var et symbol på alt det kreative Pernille og jeg altid taler om og/eller kaster os ud i – desuden manglede hun den til hendes nyindkøbte Oxford Punch Needle – jeg glæder mig til at se, hvad du får lavet?
Pernille kunne heldigvis godt regne ud at de to uroer var fra mig samt boderiringen og hun genfortalte faktisk historien herover.

Efter brunchen kørte vi mod Ry, hvor ægteparret Helene og Jacob aka Keis&Fiedler bor og har værksted. Her skulle vi dekorere hver vores kop samt en tallerken til Pernille, som minde om hendes Polterabend.
Hovedparten af billederne i dette indlæg er fra Keis&Fiedlers værksted, jeg måtte bare forsøge at forevige deres helt særlige sted med alt det skønne keramik!
Det var virkelig sjovt at prøve kræfter med sin helt egen kop og alle kopperne endte med at være helt forskellige fra hinanden.
Tallerknen til Pernille blev dekoreret med hjerter af vores allesammen fingre, bryllupsdatoen og hashtagget til polterabenden.
Inden vi skulle tilbage til Århus spiste vi medbragte sandwich ude foran værkstedet med udsigten til Jacob og Helenes får.

Tilbage i Århus mødtes vi i garnbutikken Yarnfreak, som nærmest er Pernilles andet hjem. Her skulle jeg instruere i at lave papirsblomster mens vi nød den lækreste kage fra Sofie og selvfølgelig champagne.
Til sidste samlede vi blomsterne, som vi havde fået lavet, i en buket til Pernille, så hun havde endnu et minde om dagen.

Herefter tog vi alle hjem til fælleshuset på toppen af den ejendom, som Julia bor i med hendes familie på Århus Ø.
Her fik vi det lækreste sushi, mens vi nød den fantastiske udsigt fra fælleshuset.
Vi sluttede aftenen med, at Julia lavede alle Pernilles yndlingsdrinks, mens vi snakkede og hyggede os. Det var egentlig meningen at vi skulle lave ler efter sushi’en, men det aftale vi at gemme til en anden dag.
Selvom jeg var helt smadret bagefter, så var det, det hele værd for det var virkelig en dejlig dag med nogle søde damer.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.