Keramik styling

Igår gik min arbejdsdag hos 1x1textil&design med styling i skønne omgivelser sammen med Helene og alt for meget smukt keramik!
Der er vaser fra min absolut favorit keramiker Karin Blach Nielsen, hvis formgivning og isærdelsenhed glasurer altid imponerer mig. Jeg ville gerne have købt alle vaserne fra hende! Jeg udvalgte mig dog to (som jeg ikke kan leve uden) – glæder mig til at vise jer billeder af dem på et senere tidspunkt.

En anden favorit er Tina Marie Bentsen, som bl.a. har lavet den skulpturelle vase formet som en kande, skålen med hældetud og de fine cylinderformede vaser i forskellige glasurer. Jeg er så heldig, at jeg fik kande-vasen i helt mørkeblå glasur i julegave og den har faktisk stået på vores spisebord fast lige siden.

De skønne kvindekroppe formede vaser i forskellige farver og med hvert sit udtryk er fra We Adore, som Louise Birch Sørensen og Kathrine Kjeldsen Hansen står bag. Jeg må indrømme at sådan en vase i lyserød også er kommet på min ønskeseddel.

Der er også en enkelt vase fra Keis&Fiedler lavet i rødler med en grålig glasur og en sort cylinder formet vaser med riller fra Karina Weirauch.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.