Bjørn Wiinblad

DSCF2732DSCF2736DSCF2737DSCF2739DSCF2741

Jeg er fan af Bjørn Wiinblads fantastiske univers og jeg meget begejstret for Rosendahl har valgt at relancere hans unikke streg.

Lige nu på Imerco’s facebook side kan man uploade et billede af din egen kreation af Bjørn Wiinblads kunst og vinde de bedste præmier – jeg ville ihvertfald gerne vinde en af dem!
1. præmien er en unik VIP-rundvisning i Det blå hus, Bjørn Wiinblads hjem i Lyngby, med middag og overnatning for 2 personer på Rungstedgaard, samt Bjørn Wiinblad produkter til en værdi af 2.000 kr. 2. og 3. præmie er Bjørn Wiinblad produkter for 2.000 kr. og 800 kr.

Der er ingen regler eller grænser, for valget af materialer til din fortolkning af Bjørn Wiinblads kunst. Dommerne vil dømme ud fra, om man kan se den originale og personlige streg, som Bjørn Wiinblads kunst altid havde. Fortolkningen må dog ikke være af sexuel karaktér, ligesom den heller ikke må repræsentere og/eller nedgøre politiske og/eller religiøse overbevisninger. Se konkurrencebetingelser her

Mal, tegn, strik, sy eller bag din egen fortolkning af Bjørn Wiinblads værker – kun fantasien sætter grænser. Det eneste man skal gøre er, at upload sit billede på Imerco’s Facebook side lige her

Obs. billeder kan uploades fra den 10/10 kl. 12.00 og frem til den 27/10 kl. 12.00.

Hvis du mangler inspiration kan du se Imerco’s udvalg af Bjørn Wiinblads produkter lige her.

Isabella og jeg har forsøgt at lave vores egen kreation inspireret af det ting, som jeg selv har af Bjørn Wiinblads skønne porcelæn. Det er blevet til fire små “dame vaser”, som er blevet fyldt med blomster i alle farver og former. 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.