Hurtige ændringer på drenge værelset

DSCF3512
DSCF3508

 

 

DSCF3519

DSCF35247535 7540

 

Jeg har længe været træt af det grafiske tapet på Storms værelse, det var simpelthen for spraglet for mig. Efter et kig på Etsy fandt jeg de sorte katte wallstickers til ca. 90 kr. inkl. fragt. Min tålmodige mand malede tapetet over – det skulle have 6 gange før det dækkede tapetet! og jeg satte kattene på lidt tilfældigt, super arbejdsfordeling 😉

Den sorte rib, som jeg har malet med tavlelak, er kommet ind på værelset og Fine Little Dayæble plakat er endelig blevet hængt op. Strik skyen er et af mine yndlingskøb fra Donna Wilson og den passer så fint over junosengen. Kommoden er et gammelt fund fra dengang, vi boede i Grenaa og den var faktisk mint farvet, da jeg købte den. Svampelampen er fra Heico og legoopbevaringshovedet og klodserne er fra Room Copenhagen.
Det lille billede på den hvide gallerihylde fra Ikea med The Magic Cat med glimmer butterfly er fra Galleri Can.

De fine træmøbler købte vi hos Storms ørelæge og melamin kaffestellet er et loppefund fra Rosti. Lemonadekasse til Storms køkkengrej er fra House Doctor og den passer helt perfekt under han lille børne køkken. Sprællebjørnen er fra Strups, jeg burde nok have en han bjørn til Storm, men denne passede bare så fint i farven og Storm er ligeglad (endnu).

Den gule mini Acapulco stol er fra Ok Design, den er egentlig Isabellas, vi gav hende den hendes første jul, men Storm låner den. De fine strik dukker og strik pynt er selvfølgelig fra Luckyboysunday og striktæppet er fra Ferm Living.
Billedet med de stærke mænd er fra Michelle Carlslund.

 

 

De sidste to billeder er taget af dygtige Sisse Langfeldt dengang Malene og Sisse lavede boligreportagen hjemme hos os til Boligcious Lookbook.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.