DIY brevvægt

diy brevvægt DSCF4157 DSCF4163 DSCF4166 diy brevvægt diy brevvægt DSCF4172 DSCF4176Jeg er lidt sent ude med denne papirvægt DIY, som jeg allerede lovede i november, da jeg var til blogevent hos Søstrene Grene, men bedre sent end aldrig. Jeg er desværre lidt i tvivl om glasvægtene er udsolgt i Søstrene Grene ellers kan man måske finde dem i en hobbyforretning.

Glasvægtene hos Søstrene Grene havde egentlig et julemotiv under, men det var super hurtig at fjerne, jeg lod den blot stå i almindeligt sæbevand i en times tid.
Efter motivet er fjernet, så finder man et, som man ønsker i stedet for og det er den sjove del. Jeg har lavet de to i toppen af et prisskilt fra Luckyboysunday og af akvarelpapir, som min søster har dekoreret.
Mulighederne er mange! herover har jeg samlet postkort, gavemærkater og visitkort for at vise, hvor meget forskelligt man kan lave, hvis man altså ikke selv vil været kreativ og male. Når motivet er valgt, så klippes det til og limes på.
Jeg har forsøgt mig frem med lim og det er svært at finde en lim, som fungere optimalt, den der giver det bedste resultatet hos mig er almindelig flydende skolelim. Desværre var min lim hvid, så det har sløret mit billede i papirsvægten lidt.

Se også dygtige Frk. Hansens DIY, som er super god med nogle rigtig flotte billeder.

 

/The Needle has a Point/Nynne Rosenvinge/A mile in the Woods/Trine Struwe/I Love My Type/Sofie Børsting/Fnubbu/

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.