Nytårsbordet

NytårsbordetNytårsbordetNytårsbordetNytårsbordetNytårsbordetNytårsbordetNytårsbordetNytårsbordetNytårsbordetFesten er slut

 

Jeg gik “lidt” amok med kameraet, da jeg havde dækket nytårsbordet, så herover er der en del billeder af det.

Dugen fandt jeg i genbrugsen til 15 kr. oprindelig til det bord, som jeg dækkede til julefrokosten for min mands familie 2. juledag. For at shine den lidt op sprøjtede jeg guld maling på med en lille pensel, malingen var almindelig akrylmaling fra CC Hobby og det tørrede helt op på få timer.
Når det nu var nytårsaften, så var det jo tilladt at gå lidt amok, så jeg fyldte bordet med friske blomster i krystalvaser, som jeg har arvet og fundet i genbrugsen. For sjov satte jeg roser i montre i form af glaskupler fra gamle arbejdslamper. Desuden blev en klassisk figur fra Royal Copenhagen og en figur fra Studio Arhøj pyntet med en guld hat for at give bordet et humoristisk pift.
Lyset på bordet var messing lysestager i form af Tom Dixons EtchBlossom Candleholder, Ilse Crawfords stage fra Georg Jensen samt blå duftlys fra Skandinavisk og Nordlys stage fra By Nord.
Til sidst foldede jeg guld servietter som origami hjerter, det lykkes dog ikke helt optimalt, så jeg måtte improvisere og klippe i dem og bruge bestikket til at holde dem på plads.

Tusind tak for alle jeres søde kommentarer på foregående indlæg, jeg er så rørt over at I er så mange, som tænker på mig og min situation af hjertet tak!

4 Comments

  • Godt nytår!

    Forstår da godt du gik løs med kameraet. Et flot bord med mange fine detaljer 🙂
    Du har små søde pyntesager på det bord, jeg godt kunne ønske mig.

    2015 hilsner fra Maria

    • Reply January 6, 2015

      labdecor

      Godt nytår til dig også og tusind tak 🙂 jeg hyggede mig virkelig også med bordet, det var sjovt at gå lidt amok – ærgerligt at det er så sjældent, at man gør noget ekstra ud af borddækningen.

  • Reply January 4, 2015

    Katja Astrup

    Vildt smukt bord og hvor er det en god ide med lidt guldsprøjt på dugen, det vil jeg huske :0)

    • Reply January 6, 2015

      labdecor

      Tusind tak Katja 🙂 det er en super hurtig måde at opdatere en dug på uden at bruge en formue 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.