Mini kontor

DSCF7327 DSCF7331DSCF7396DSCF7353

Selvom vi er så heldig at have et kontor i husets kælder, så er det tit, at vi bruger computeren i køkkenet, derfor besluttede vi at etablere en lille kontorplads i vores køkken med en String reol.
Jeg har købt almindelig væg ophæng fra String og deres små hylder passede lige til min computer, derfor kostede reolen samlet set næsten det samme som en String pocket.

Perlepladen på væggen har jeg lavet med inspiration fra Pinterest. Jeg er faktisk igang med en ny, ved ikke endnu om de nskal være i forlængelse af hinanden, den er på det sidste billede.

Vores NamNam barstol fra Boshop passer faktisk perfekt hertil stilmæssigt og så er den ganske behagelig at sidde på. Det bedste er at Isabella kan kravle op på den og bruge skrivepladsen til f.eks. at lave perler uden, at Storm kan komme op og ødelægge det – han kan nemlig ikke komme op på barstolen 😉 Jeg havde jo lovet at anmelde den og faktisk er vi generelt super glade for den. Den er hyggelig at have ved køkkenet, så man kan hyggesnakke med den, der laver maden, stilen og designet er enkelt og så den er nem at holde, hvilket er perfekt med små børn i huset.
NamNam barstolen kan købes her hos Boshop.

/String/NamNam/&Tradition/Finnsdottir/Henrik Vibskov/Trine Struwe/Vitra/Muuto/Chemex/Granit/Pi Bjørg/Karlsson/Ditte Fischer/

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.