Ny lampe fra haeng

HaengLabDecorDK09281530HaengHaengHaeng
Denne skønne håndlavede lampe på billederne herover er fra firmaet HAENG. Lampen kan man selv samle via moduler således, at man kan skabe sin helt egen personlige lampe. Modulerne findes i forskellige former samt materialer, som f.eks. wengé, valnød, kork, hærdet glas og farvet uldfilt, min favorit er glaspladen og modulet, der ligner en snurretop.

Designeren bag HAENG er Jakob Forum, som sammen med Rune Svenningsen står bag det nye designfirma.
Lampen HAENG tager udgangspunkt i en grundpakke som man kan style ud fra. Derudover finds lampenerne også som samlede lamper i seks forskellige designs.
Emballagen til lampen fra HAENG er den lækreste håndlavede æske og alle delene lige fra elpæren til de diverse moduler er produceret i norden.

Jeg valgte naturligvis lampen med den navy blå tekstilkugle, da blå jo er en af mine yndlingsfarver, men jeg valgte også lige netop dette design, da ledningsfarven og selve træet på fatningen passede bedst ind hos mig. Jeg tilkøbte glaspladen, da den giver designet et helt unikt udtryk.
Generelt er udtrykket legende, men alligevel eksklusivt, idet alle materialerne, lige fra ledningen og fatningen til de forskelllige moduler, er lavet i høj kvalitet.

I mine øjne fremstår HAENGs lampe nærmest som et kunstobjekt frem for en lampe med de “skæve” moduler, det var egentlig også derfor, at jeg blev så begejstret for lampen. Ydermere synes jeg, at det er genialt, at man kan skifte udtrykket på den. Lige nu hænger lampen herhjemme med alle modulerne, men jeg er sikker på, at jeg også vil prøve den i en enklere version – fantastisk innovativt tænkt med et foranderligt design alt efter ens behov og stil.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.