Gaia mobile

Gaia mobileGaia mobileGaia mobileGaia mobileGaia mobileGaia mobileLabDecorDK10011514Gaia mobileDSCF3343GAIA BRANDTGAIA BRANDTGAIA BRANDTGAIA BRANDT
Ved et tilfælde endte jeg ved Gaia Brandts profil på instagram efter lidt inspirationssøgning.
Gaia Brandt dimitterede fra Fashion Design på Central Saint Martins College of Art and Design i London tilbage i 2006 med speciale indenfor strik og i Danmark har hun været beskæftiget som skrædder.
Inden hun i 2009 grundlagde sit eget brand, i eget navn, “Gaia“, formået hun både at arbejde hos både Stine Goya og Wood Wood.
Med hendes eget univers “Gaia” har hun fokus på skræddersyede strik, ofte i samspil med udvalgte vintage tekstiler, og feminin skrædderi som fremhæver den kvindelig silhuet.

Det var dog ikke hendes tekstilunivers, som fangede min opmærksomhed i denne omgang, selvom det er fuldstændig fantastisk! Det var hendes håndlavede uroer/mobiler i papir.
Gaia laver nemlig de smukkeste uroer, som er anderledes fra alt andet jeg har set tidligere. Farvesammensætningerne på de enkelte mobiler og gennem hele kollektionen er fuldstændig fantastisk. Jeg er meget begejstret for denne her  i bl.a. blå og hindbær rød eller denne her i nude og gul.
Alle mobilerne er helt symmetrisk, hvilket giver ro til de mange forskelligartede ophæng. Det runde vifte lignende objekt og kvasterne går ligeledes igen og giver dermed mobilerne en tydelig sammenhæng.
Jeg valgte en uro i mint, nude og beige farver for den passede ind det fleste steder hos mig, men det var så svært at vælge for hver enkelt har deres helt eget udtryk og farver.
Gaia bruger mange timer på hver enkelt uro og det fornemmer man tydeligt, når man får den i hånden. Hver enkelt del har hun udvalgt farver og papir til og så har hun skåret eller klippet figuren ud for så at samle den. Til sidst samles alle figurerne på et håndlavet papirrør på mange forskellige måder med en midte og to symmetriske sider.
Jeg er så glad for det unikket udtryk, som den lette og smukke uro tilføre min stue og jeg ønsker mig allerede en mere i nude og rosa nuancer,

Gaias skønne uroer kan endnu ikke købes i en butik, men hold øje med hendes Instagramprofil eller send hende en kontakt hende på mail@gaiabrandt.com.

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.