Forårsborde hos Kähler and Friends

IMG_1947IMG_1864IMG_1870IMG_1872IMG_1874IMG_1877IMG_1890IMG_1885IMG_1887 IMG_1888IMG_1898IMG_1905IMG_1915IMG_1920IMG_1922IMG_1930IMG_1939IMG_1942
I lørdags var jeg til Kähler & Friend Forårsevent”, hvor jeg sammen med Gabriella Hansen (www.frkhansen.dk), Trine Find (www.findershabitat.dk) og Pernille Schirmer Norup (www.pescno.blogspot.com og Interiørfabrikken) dekorerede to forårsborde samt butikken udstillingsvinduer.

Vi blev fra starten af opdelt i to hold, som Birgit fra Kähler på forhånd havde bestemt. Jeg kom på hold med Trine, hvis designs jeg i forvejen kendte, men Trine havde jeg ikke tidligere mødt.

Trine er en minimalist og sætter pris på det enkelte, hvor jeg nok mildest talt sætter pris på alt det omvendte, så jeg var meget spændt på, hvordan vores samarbejde ville blive. Vi fandt dog hurtig ud af, at vi begge sætter pris på naturen og de naturlige. Derfor brugte vi det som udgangspunkt for vores borddækning, hvilket vi meget overraskende fik dækket hurtigt.
Vi startede med at bruge lægge den fantastisk smukke dug fra Georg Jensen Damask på bordet og udsmykke bordet med de ældre figur fra Kähler. Figurene brugte vi som bordpynt for at skabe referencer til Kählers historie (hvilket var et krav til borddækningen), men selvfølgelig også fordi de er så fantastisk fine og dekorative.
Midten af bordet udsmykkede vi med æbletræsgrene og blomster i afpassede nuancer i syltetøjsglas for at gøre stemningen let og forårsagtig. Bordet blev dækket med det nye stel Kaolin.
Bestikket vi brugte til bordet var endnu en nyhed fra Kähler, Hammershøi bestikket. Bestikket var utrolig smuk til det hvide benporcelæn, stålet og det lyse træ fra serien Kaolin, tillige dugen og de bløde hvide stofservietter fra Georg Jensen Damask.
De blandede vinglas, som gjorde borddækningen mere frisk og mindre tung, havde Birgit fra Kähler & Friend særlig udvalgt i ingen mindre end min lokale Røde Kors genbrugsbutik.
Bøgerne, som en ansat havde fået af hendes bedsteforældre, bruge vi som dekoration med undtagelse af en enkelt, hvori jeg med hvid maling skrev en figurativ menu i stikordsform med inspiration fra menukortet hos Kähler Villa Dining.
De runde kugler have en af de ansatte ved Kähler selv støbt i gibs og efterfølgende malet med gul lak. De matchede vores bord perfekt og lignede mest af alt ældre Kähler design, dem valgte vi derfor at bruge som bordkort.

Gabriella og Pernille dækkede det forreste bord i butikken med Hammershøi stellet, som havde fået løbende sort maling over sig som modspil til det meget feminine bord.

Det sidste billede var mit bud til Kähler & Friend forårskonkurrence på Instagram.

Tusind tak til alt det søde personale i Kähler & Friend, det er altid en fornøjelse at være hos jer! Og tak til de tre søde piger for en dejlig lørdag, hvor jeg for en gang skyld ikke følte mig syg, men som ligeværdigt, normalt menneske. Især tak til Trine for det gode samarbejde, som fungerede optimalt og samtidig var super hyggeligt.

1 Comment

  • […] Forårsborde hos Kähler and Friends | LabdecorI lørdags var jeg til Kähler & Friend “Forårsevent”, hvor jeg sammen med Gabriella Hansen (www.frkhansen.dk), Trine Find (www.findershabitat.dk) og …GÅ TIL HEMSIDAN […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.