Pure Culture

Pure CulturePure Culture vasePure CulturePure CulturePure CulturePure CulturePure CulturePure CulturePure CulturePure CulturePure Culture Harry SitterPure Culture skammelPure Culture velour pudedscf7518Pure CulturePure CulturePure CulturePure Culture velour pudePure CulturePure Culture
Jeg er netop blevet bekendt med det dansk design firma Pure Culture, hvis eksistens jeg selvfølgelig har kendt til dog uden at kende til deres produkter og stil.

Pure Culture har eksisteret siden 2004, hvor det blev grundlag her i Jylland, nærmere bestemt Kolding, men skiftede ejere i 2011, hvor Bjarne Carlsen, Jette Carlsen og Lone Tannebæk overtog ejerskabet samt ledelsen af firmaet. Siden Pure Culture blev grundlagt har firmaet været beliggende i Kolding, hvor firmaet på nuværende tidspunkt stadig har deres hjemadresse.

Pure Culture har i de seneste år, udvidet deres sortiment og ansat deres helt eget designteam. Brandet har derfor nu to årlige kollektioner, som indeholder et stor udvalg af tekstiler til hjemmet, vaser, skåle, spejle, urtepotter, småmøbler og meget mere.

Herhjemme har jeg to velour puder i Pure Cultures nye rosa farve, som passer smukt ind til både vores sofastue og vores spisestue. Kvalitet er virkelig udsøgt både selve innerpuden, men i særdeleshed velourbetrækket, hvilket virkelig betyder utrolig meget, når man køber produkter i velour. Jeg har forsøgt at fange kvaliteten på velouret på kameraet, samt den smukke rosa nuance.
Velourpuderne fra Pure Culture findes i mange andre lige så fine farver og jeg kunne sagtens drømme om flere, især den nye gule eller en af de smukke blå nuancer.

Den grønne glasvase, som jeg allerede har postet billede af på instagram, er bare så skøn i farven især med grønne grene eller store palmeblade eller begge dele som på nogle af billederne.
Glasvasens form, farve samt det samlede udtryk med vandet i bunden og det transparente glas, som afsløre hele stilken af planterne er utrolig smuk og velafbalanceret. For en sjældent gang skyld nyder jeg, at jeg har en vase stående i glas fremfor keramik, fordi den transparante grønne farve giver hele rummet et mere “friskt” udtryk.
Vasen er selvfølgelig også smuk blot, som den er gerne mixet i et stilleben med noget keramik.

Skamlen “Harry Sitter” er noget helt for sig selv og så er læderet lavet i min yndlings nuance, som jeg glæder mig meget til bliver patineret med tiden og dermed får sit helt eget personlige udtryk.
Harry Sitter er nok et af de bedst designede produkter, som Pure Culture kan byde på fra denne kollektion. Harry Sitter er designet af Pure Cultures designteam, som står bag hovedparten af de fineste produkter i sortimentet.
Vi bruger den elegante skammel som ekstra stol ved spisebordet samt ved sofaen, men hvis min mand kunne bestemme, så ville han “stjæle” den over til klaveret. Den er nemlig så behagelig at sidde på og så er han glad for, at vi endelig har et nyt enkelt møbel i vores hjem, som måske har lidt for mange ældre møbler.

Jeg vil fremover holde særligt øje med, når Pure Culture afsløre deres nye kollektioner.

3 Comments

  • Reply October 15, 2016

    Signe O.

    Jeg tror aldrig, jeg har kommenteret herinde (det er jeg i hvert fald generelt rigtig dårlig til), men…; Det er lidt sjovt. Mit hjem kunne nærmest ikke være længere fra dig, end det er i forvejen. Alligevel betages jeg altid af dine billeder. I har simpelthen sådan et fint, fint hjem – og jeg får altid lyst til at komme på besøg; sætte mig til rette med et tæppe og en bog, eller i køkkenet med en kop kaffe.
    Det måtte jeg bare lige sige.. fortsat god weekend! 🙂

    • Reply October 15, 2016

      labdecor

      Hej Signe tak skal du have for din kommentar og det er helt i orden, at du ikke kommentere herinde – for jeg er selv meget dårligt til at kommentere på de blogs, som jeg følger med hos. Når det så er sagt, så elsker jeg at få kommentarer til mine indlæg 😉 Især kommentar som din – tusind tak! Hvor er det fedt, at du slet ikke er til min stil, men alligevel kan se det fine i mit hjem og har lyst til at komme på besøg og læse en bog hos mig. Tusind tak det er vel egentlig et af de smukkeste komplimenter man kan få 🙂

    • Reply October 15, 2016

      labdecor

      hov og rigtig god weeekend til dig også kh Kristina

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.