Vissevasse TURNABLE WALL CALENDAR

dscf7426 dscf7430 dscf7432 dscf7437 dscf7439 dscf7444 dscf7445 dscf7447

Vi har altid haft en kalender hængende på væggen, som vi er meget afhængige af! Vi har brug for det store overblik, som en vægkalender giver os, så vi kan huske, lægeaftaler, gymnastiktider, fødselsdage, kaffedates, udflugter mv. Af samme grund skal kalenderen have plads til, at vi kan skrive aftalerne og tidspunkterne ned og så skal den naturligvis være pæn at se på.

Designeret Dorthe Mathiesen, som er den dygtige kvinde bag brandet Vissevasse, har designet en Turnable Wall Calender til det nye år i formatet 49 cm.x 49 cm.
Kalenderen er en 2-i-1 kalender i farverne dysty rose og dysty green, trykt i Danmark i samme lækre kvalitet, som alle de øvrige produkter fra Vissevasse, 180 gram miljøvenligt Mat G-print, som giver kalenderen et eksklusivt mat udtryk.
At kalenderen er en 2-i-1 betyder at man får én kalender med to forskellige farver i sig, således man selv kan vælge om man vil have en dusty rose kalender eller en dusty green kalender, om man vil skifte mellem de to eller bruge begge.

De dusty green sider består af seks kolonner, som man f.eks. kan bruge til at skrive navne i, således hver person har sine aftaler under. Kolonnerne kan også bruges til at holde styr på madplaner og indkøb, hvilket vil passe godt til vores famile.
Nederst på hver side er der plads til at skrive ”Compliments” til f.eks. hvis børnene skal have særlig ros, eller familien har overholdt madbudgettet. Derudover er der også gjort plads til ”New habits”, som vil være perfekt til, hvis man vil spise mindre sukker, have en filmaften en gang om uger osv,

Hvis man vil bruge de dusty rose sider i kalender, er siderne opdelt i større firkanter, hvori man kan skrive alle fælles aftaler ind. På den måde giver siderne et mere overskueligt overblik over månedens aktiviteter samtidig med, at man også kan se alle ugenumrene. Jeg tror at denne opdeling vil passe bedst til vores familie, idet Storm og Isabella stadig er så små, at det er sjældent, at de har separate aftaler.
På de rose sider er der ligeledes nederst plads til, at man kan notere sig månedens ”Noter”, som vi f.eks. vil bruge til at huske, hvilke uger det var bedst at holde ferie eller/og hvornår man skal grave bestemte planter. Der er også et felt med teksten “Next month”, som vi vil bruge til at huske os selv på diverse mål eller lignende.

Jeg synes virkelig at det er en kalender, hvori der gennem det fine og meget enkelte design er tænkt på det meste og endda mere til! Jeg glæder mig rigtig meget til at tage den i brug og få en helt anden struktur på vores dagligdag – selvfølgelig stadig med plads til impulsive aftaler.
Indtil da skal jeg blot nyde, at kalenderen allerede hænger på væggen og får mig til at drømme om et nyt og forhåbentlig endnu bedre år med nye eventyr og oplevelser, især med vores hurtigvoksende to børn, med min første nevø og uden så meget sygdom.

 

Man kan læse mere om kalenderen samt alle de øvrige skønne nyheder fra Vissevasse lige her – hvor man tillige kan købe alle produkterne.

2017-wall-calender-dusty-green-front-close-up-lowres2017-wall-calender-dusty-rose-back-lowres

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.