Mojoo’s vægdekoration

Lene Kjær fra det danske designbrand Mojoo har, udover de smukke Stardust vægophæng, designet endnu en fantastisk vægdekoration.
Den nye vægskulptur har fået det passende navn “Stars” og er svær størrelse at overse! Stars måler næsten 1 meter i længden samt en halv meter i bredden og består af hele 12 stjernelignede ornamenter, påsat en organisk messingfarvet metal stel.
De dekorative stjerneskulpturer svæver nærmest over stellet i flere niveauer og er i tre størrelser, hvilket medfører, at vægskulpturen har den fineste 3d effekt. Skulpturen kan både hænge lodret, som på min væg eller vandret, hvilket muliggøres af de to indbyggede ophæng.
De 12 stjernerne er bevægelig og kan dreje rundt, hvilket kun bidrager til den fantastiske 3D effekt, som Stars har på væggen. I alt sin enkelthed minde de små stjerne en anelse om en forenkling af Stardust vægophængene eller Stardust spejlene og passer smukt til Mojoo’s imponerende sortiment!

Farverne på selve stængerne på stjernerne er både messingfarvet metal og rå metal, alle farvet sorte i midten, hvor sjernernerne er påsat det messingfarvede stel med en rund knob – nærmest som en blomst.
Farverne får Stars vægophænget til at fremstå ældre og mere eksklusiv samtidig med, at kombinationen af metallerne fungere optimalt til flere farver og dermed i flere forskellige indretninger.
Jeg synes at Star hænger optimalt på mit tapet fra Sandberg and Friends, fordi tapetet og Stars fremhæver hinanden. Selvom jeg også tror at Stars ville se fin ud på min rå murstensvæg eller på den blå væg i stuen eller i vores soveværelse… 😉

 

Stars får mig til at tænke på de imponerende skulpturer, som de to kunstnere, Curtis Freiler og Jerry Felsaf, med fælles pseudonymet Curtis Jeré, designede og producerede gennem deres samarbejde.

De to kunstnere, som forøvrigt også var svoger for hinanden, startede deres samarbejde tilbage i 1963 og brugte emalje, messing, kobber og stål til at skabe dekorative skulpturer. Skulpturere som idag er yderst eftertragtede og bekostelige, man kan f.eks. købe nogle af de mest kendte værker via butikken The Apartment i København eller via online auktionssider, som Ebay eller 1stdibs.

Præcist som Curtis og Jerry har Lene, som står bag Mojoo forstået såvel som formået at skabe objekter, som i den grad gør noget helt særligt for udtrykket på de lodrette flader. Jeg glæder mig allerede meget til at se næste kollektion fra Mojoo, som muligvis bliver offentliggjort i forbindelse med den kommende Formland Messe.

 

Hvis du som jeg er betaget af de uimodståelige vægdekorationer eller det øvrige sortiment fra Mojoo, så kan du følge med lige herMojoo instagram profil.

 

Indlægget er sponsoreret.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.