1+1 Textil

DSCF8170 DSCF8177 DSCF8178IMG_6844 IMG_6850 IMG_6849 IMG_6846 IMG_6847 IMG_6848

 

De fleste som kender mig ved at jeg elsker keramik, stentøj og glasur! Derfor kommer det nok heller ikke bag på nogen, at min yndlingsbutik er 1+1 Textil i Århus.
1+1 Textil er en perle af en butik for keramikelskere, man kan f.eks. finde Henriette Ducktert, Clib Klap, Wauw Design, Finnsdottir, Julie Bonde, Karin Blach Nielsen, Tortus, Bjarni Sigurösson og jeg kunne blive ved!
Helene som ejer 1+1 Textil har en udsøgt smag og passion for keramik, det er en fornøjelse at handle hos hende og jeg går altid derfor endnu mere passioneret omkring keramik.

Jeg havde bestemt mig for, at jeg ville forære mig selv en vase og til mit held var vasen, som jeg forelskede mig i her ikke var solgt. Vasen er fra, efter min mening Danmarks bedste keramiker, Karin Blach Nielsen og har den smukkeste glasur. Jeg har forsøgt at tage billeder af vasen og den unikke glasur, men det er svært at se alle nuancerne – Den er så smuk!

Jeg købte også en lille svag lyseblå skål fra Bjarni Sigurösson, han laver de smukkeste ting og flere af dem er allerede på min ønskeliste.

Indlægget er ikke sponsoreret men skrevet fra hjertet af en keramikelsker 😉

 

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.