Strups

strups_spielwerk_2_small

Strups har i samarbejde med Spielwerk lavet de skønneste kræmmerhus i læder – Jeg kan næsten dufte den skønne duft af læder bare ved at se på billederne 😉 Det helt lyse kræmmerhus måtte meget gerne hænge på mit træ i stuen og så vil jeg fylde det med karameller, som jeg vil gå og hyggespise af hele julen.

Generelt er jeg vild med de fleste produkter fra Strups, de er alle enkelte med et humoristisk tvist. Sprællebjørnen, som de fleste nok kender, har hængt hjemme hos os i mange måneder efterhånden og jeg er stadig lige vild med den. Herunder er et billeder af sprællebjørnen i Storms drengeværelse, som Sisse Langfeldt har taget.

7540

Jeg har også de sort/hvide kaktus kort herhjemme og favoritten er Love Cactus, som jeg vil finde plads til i mit krearum i kælderen. Kortet Hand up skal op i stuen ved børnenes værelser.

Højt på min ønskeseddel står Strups kalender, som består af 12 ark med fortrykte ugedage og felter, som man selv stempler med datoer og måneder. Til kalenderen medfølger der silikone stempler med tal og gaveikon til at markere f.eks. fødselsdage, stempelblok og stempelpude – det er simpelhen genialt! Jeg ville nyde at hygge mig med kalenderen og stemplerne og så tiltaler det mig meget, at kalenderen er så enkel og stilren, så den kan passe ind stort set alle steder ligesom Stendig Kalender, som jeg tidligere har haft stor glæde af i vores køkken.

Strups-kalender_01

Jeg har i forbindelse med Upcomers købt et stempel fra Strups via instagram, som forestillede øjne. Det ville jo være oplagt at bruge det og mine andre stempler på kalenderen, jeg tænker også, at Isabella med glæde ville hjælpe med at udsmykke den.

DSCF3877

2 Comments

  • Reply December 1, 2014

    Marina

    Hvor lyder det bare hyggeligt med den kalender.

    Jeg har kun haft en meget grim (men praktisk) famileplanner med klistermærker. Klistermærkerne var bare et kæmpe hit hos ungerne der elskede at sætte de små flag og symboler på dagene. At få lov at stemple er jo bare helt perfekt og så er resultatet tilmed super smukt. WIN, WIN hele vejen rundt!

    • Reply December 1, 2014

      labdecor

      Ja jeg er også helt solgt især pga stemplerne 😉 jeg har også kigget på en fra By Wirth den er også super flot. Jeg må vist overbevise min mand om en af dem 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.