Alton&Heim

Der er åbnet et helt ny møbelforretning på Skt. Cremens Stræde i Århus i anledningen af lanceringen af nye brand Alton&Heim.
Aftenen inden den officielle åbning havde de inviteret til et presseevent med Sidsel og Lasse som co-hosts, hvor de gav en præsentation af Alton&Heim. Under eventet serverede de søde folk bag “Bite Me Crew” interaktiv og meget kreativt mad, bl.a. spiselige blomster, bagels på et staffeli, som skulle “males” med ost, hummus og lignende.

Alton&Heim er startet af en dansker og nordmand gennem et ønske om at producere nordisk design med bæredygtighed i fokus til de rigtige priser.
Påvirkningen på miljøet er overvejet i hvert enkelt produkt – både under produktionen og transporten, således brandet belaster verden så lidt som muligt.
F.eks. til produktionen af deres møbler bruger de så vidt det er muligt FSC-certificeret træ og flere af deres metervarer fremstillet af genanvendte T-shirts.
De driver deres virksomhed således, at de har mulighed for at producere lokalt, i Danmark og omkringliggende lande. Det betyder kortere transportafstande og dermed mindre CO2-udledning pr. møbel og generelt mindre belastning af vores miljø.
Alle deres fabrikker er særlig udvalgt udfra; miljøpolitik, certificering af råvarer og produktion og selvfølgelig gode medarbejderforhold.

Butikken er egentlig mere tænkt som et showroom til webshoppen, således det er muligt at se alle de forskellige designs i virkeligheden. Desuden er der opstillet specialfremstillet borde med alle Alton&Heims materialeprøver, således man selv, eller med hjælp fra personalet, kan kreere et moodboard til ens indretning.

Stilen var virkelig gennemført i smukke materialer og med lækre detaljer. Jeg kan især godt lide spisebordet med glas bordben, som er på første billede eller her på deres webshop. Det gad jeg virkelig godt eje!

Generelt var det forfriskene at se noget helt nyt, hvor der tydeligvis var tænkt over designet og materialerne. Men selvfølgelig også, at Alton&Heim har valgt at tage ansvar og tænke på miljøet, når de bidrager til, at der produceres mere.

2 Comments

 • Reply June 4, 2021

  lokalebasen

  Wauw, meget smuk! Det ser godt ud 😍 Det er en helt fantastisk blog.
  Meget spændene, at rode rundt i.

  • Reply June 8, 2021

   labdecor

   Tusind tak Charlotte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.