Blogevent bydk.nu

DSCF3182 DSCF3186 DSCF3191 DSCF3195 DSCF3196 DSCF3202 DSCF3204DSCF3214 DSCF3216 DSCF3217DSCF3224

Onsdag var jeg til blogevent i Sinnerup i Århus arangeret af @tresfashion_com med bloggen Trés Fashion og @oliviakglarsen i samarbejde med shoppen bydk.nu og en håndfuld af shoppens leverandører; AFTC, Yndlingsting, Trine Find og Malling Living. Desuden havde Risskov Blomster sponsoreret smukke blomster til aftenen.
Lise Bach Lystlund, som står bag bydk startede shoppen i marts i år, fordi hun gerne vil have en online butik udelukkende med danskproducerede varer i sortimenten. Det er vigtigt for Lise, at hendes leverandører har samme passion for deres produkter, som hun har for sin webshop, derfor er alle produkterne og leverandørerne nøje udvalgt og udvalget er unikt. Nogle af mine favoritter hos bydk er bl.a. Place de Bleu, GejstStinne Holm, Malling Living og Piece of Denmark.

Aftenen bestod af præsentationer af Trine Find, AFTC, Yndlingsting og Lise Bach Lystlund, mens vi nød en let anretning med de lækreste delikatesser fra bl.a. Blokhus salt, Vibegaard og lækkert brød fra Foodfein. Vi sluttede aftenen med en indretnings workshop, hvor man sammen med sin veninde skulle style et område i Sinnerup med bydks produkter – vores bud er det på billedet med den blå sofa.  Vinderen med den geniale produkt mandala blev dygtige Mette herfra og Gabriella herfra.

2 Comments

 • Reply November 15, 2014

  Malene

  Hvor ser det hyggeligt ud og dejlige rammer for sådan et event 😉

  • Reply November 16, 2014

   labdecor

   Ja det var virkelig en hyggelig aften 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.