Blomster og planter

DSCF9963 DSCF9969 DSCF9971 DSCF9972 DSCF0046

Blomster og planter pynter simpelthen så meget indenfor, jeg har taget lidt billeder af de blomster jeg holder mest af lige nu f.eks. tidselblomster og valmuer.

Jeg samler på smukke keramik urtepotter (ja jeg er samler med stort S) og har samlet mine tre favoritter på række. Pilea planten har jeg ledt længe efter, den er nærmest umulig at skaffe! Desværre er den ikke så fin, som de andre Pilea’er jeg har set rundt i blogland og på IG. Jeg fandt planten i en lokal genbrugs, hvor de ældre damer selv laver stiklinger af forskellige planter og sælger dem til ganske fornuftige priser.

/Henriette Ducktert/Marokk/Anne Black/Daniel van der Noon/Lyrum Rammer/Anne Boysen/Royal Copenhagen/Kasper Kjeldgaard/1+1 Textil/Kähler/

4 Comments

 • Reply May 26, 2014

  Simone

  Smukke billeder, tak for dejlig plante inspiration 🙂

  • Reply May 27, 2014

   labdecor

   Tak Simone dejligt at jeg kunne inspirere 🙂 god dag

 • Reply June 26, 2014

  Kathrine

  Hej. Hvilken genbrugsbutik er det? 🙂
  Kathrine

  • Reply June 26, 2014

   labdecor

   Hej Kathrine det Mørke Genbrugsbutik 🙂 MVH Kristina

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.