Boligreportage til Houzz

Boligreportage Houzz Boligreportage HouzzBoligreportage HouzzBoligreportage HouzzBoligreportage Houzz Boligreportage Houzz Boligreportage HouzzBoligreportage Houzzdscf6826dscf6864img_6561dscf6874dscf6879dscf6882dscf6890dscf6908dscf6916dscf6920dscf6923dscf6934dscf6935dscf6938dscf6946dscf6955dscf6961dscf6976dscf6979dscf7333 dscf7349dscf7360
For nogle uger siden havde jeg besøg af fotografen Mia Mortensen og Sanne Kragelund som medredaktør for Houzz.dk‘ online magasin. De ville gerne lave en boligreportager hos mig, som de i deres regi kaldes “Houzz Tours“og så efterfølgende bringe artiklen online på Houzz i Danmark samt i Sverige og forhåbentlig også i andre lande, som tæller alt fra England og Frankrig til Japan, Rusland, Australien og ikke mindst USA, hvor Houzz er absolut størst.

I starten af korrespondancen mellem Sanne og mig, troede jeg egentlig, at Houzz var en mindre database i Danmark, for jeg havde ikke tidligere hørt om Houzz, men det var noget af en underdrivelse!
Jeg ved det selvfølgelig ikke, men jeg tænker, at jeg måske ikke er den eneste, som ikke kender Houzz og det er faktisk meget ærgerligt. Houzz er nemlig en portal med uanede mængder af boligreportager, artikler om mere eller mindre alt vedrørende bolig, hvad enten det gælder renovering, DIYs eller en designnyhed, en enorm produktdatabase med funktioner som mest af alt minder om Pinterest, muligheden for at oprette en idébog, en forum funktion, hvor man som bruger kan hjælpe hinanden, mere end 11 millioner indretningsbilleder og meget mere!

Efter at jeg var blevet lidt klogere på Houzz fik jeg næsten kolde fødder og slem præsentationsangst! Jeg fik flyttet om på en del ting på hylder, vindueskarme, vægge, gulve og loftet i flere rum samt ordret en del, som længe skulle have været ordnet for lang tid siden samt gemt ting under senge og i et af vores kælderrum, som man stadig ikke kan komme ind i for bare rod… ups.
Heldigvis var Sanne og Mia enormt søde og det hele gik bare så hurtigt uden problemer.

Nu glæder jeg mig bare til at se resultatet og jeg skal selvfølgelig nok linke til reportagen, når den er online. Jeg benyttede også selv chancen til at fotografere de fleste værelser i huset, nu når alt endelig var opryddet og rent – billederne er dem, der kan ses herover.

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.