By Mille keramik

DSCF2350DSCF2358 DSCF2352DSCF2374
DSCF2377
DSCF2372DSCF2370DSCF2368DSCF2365
Mille Hammer måske bedre kendt som By Mille laver de fineste kreationer i keramik. Hun er nok bedste kendt for at sine feminine håndlavede smykker og hendes skønne keramik ophæng. Med med hendes 
kreative baggrund som arkitekt, designer og kunstner producerer hun også de smukkeste skåle, vaser og lysestager.

Jeg mødte Mille første gang til Formland/Up graded i august 2013, hvor jeg straks blev draget mod hendes stand med det feminine pastelfarvede keramik. Faktisk forelskede jeg mig i en unika skål med en lille baby i, som jeg efterfølgende fik lov til at købe. Den er på et af de ovenstående billeder.

Lysestagen herover Coral Candle er også håndlavet af Mille med inspiration fra koraller. Jeg synes, at den er så delikat og fin! Jeg er vild med at man kan se, at den er håndlavet og unik fremfor masseproduceret. Lysestagen giver et smukt blødt lys og de små keramik koraller laver fine små skygger.

De små snemænd er ikke til at stå for med den lille gulerodsnæse, så nu kan jeg næsten ikke vente med at pynte op til jul 😉

4 Comments

 • Reply August 28, 2014

  Malene

  Ultra fine snemænd.

  • Reply August 29, 2014

   labdecor

   Ja glæder mig allerede til julen 😉

 • Reply August 31, 2014

  Thea

  Hvor er de fine ‘fliser’ fra, som tingene står på?

  • Reply August 31, 2014

   labdecor

   De er fra Marokk – mener de fås hos Retro Villa 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.