Claydies Butterfly Hearts

Claydies  Claydies Claydies

Jeg forelskede mig i disse skønne Butterfly Hearts fra hagendornhagen, designet af den dygtige duo Claydies, sidste år. Egentlig havde jeg glemt alt om dem, men så faldt jeg over dem på en webshop og så skulle de altså hjem til os.

Man modtager hjerterne som et ark, som man selv skal klippe dem ud fra og samle dem, så jeg klippede og foldede sammen med min mand, mens Isabella hængte dem op efterhånden som de blev færdige – super hyggeligt 🙂

Det vævede tæppe på billedet er et nyt vægtæppe, som jeg lige er blevet færdig med. Jeg har farvet garnet i bunden og mixet det med hvid og cremefarvet garn.

God weekend!

2 Comments

 • Reply December 12, 2014

  Marina

  Hvor er de bare fine. Elsker når der kommer lidt sommer op mellem julepynten og det er jo virkeligt fint set at sommerfuglenes form passer så godt til det flettede hjerte.

  • Reply December 17, 2014

   labdecor

   Ja sådan havde jeg det også desuden er Isabella (som de fleste små piger) vild med sommerfugle 😉 glædelig jul til dig og dine! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.