Coronatiden går med…

Coronatiden har betyder at vi, som alle andre, har været tvunget til at blive på vores egen bopæl med den nærmeste familie. Lige med undtagelse af en fast daglig tur ud i naturen, så vi også får rørt os lidt og får noget frisk luft.
Derfor har der været rigelig tid til kreative beskæftigelser og det har jeg virkelig nydt.

Jeg har selvfølgelig lavet papirblomster – og endelig har jeg formået at lave en midte i valmuen, som jeg er tilfreds med.
Desuden har jeg fået rydder op og sat system i alle mine materialer og værktøj til papirblomster i de geniale Aykasa kasser. Nu står alle kasserne i mit Ikea rotting skab i skønne farvestrålende farver.
Jeg har en plan om, at jeg skal lave en stor gren med papirblomster til min gulvvase i spisestuen. Jeg skal bare lige finde ud af, hvilken farve blomsterne skal være i samt hvilke blomster det skal være.

Forleden foldede Isabella og jeg origami hvaler, som vi efterfølgende har malet tilfældigt med vandfarve og lavet uroer af. Derfor er vores hus lige pt. fyldt med svævende hvaler.
Hvis der er andre, som har lyst til at prøve kræfter med origami hvaler, så er der en nem DIY lige her.

Vi har også fået pyntet op til påske med forårsgrene i nærmest hvert rum i huset med fine påskeophæng fra bl.a. 1×1 Textil og Pi Bjørg.

Gennem flere år har jeg samlet på vintage smykker, smykkedele og flere forskellige perler. Derfor er jeg gået i gang med at lave halskæder af dem. Jeg er vild med mixet af de pastelfarvede vintage glasperler sammen med ferskvandsperlerne.

Meget af tiden er selvfølgelig også gået med hjemmeskoling. Storm havde fået til opgave at skrive om en butik, han skulle åbne og så valgte han, at den skulle hedde La!Kris – som den butik min lillesøster og jeg havde sammen i Grenaa. Fandt lige den sidste artikel, der er skrevet om vores butik og den første artikel. Det giver en masse dejlige minder, det var virkelig en dejlig, men hård tid.
Jeg føler virkelig med alle de små selvstændige erhvervsdrivende i denne tid og jeg forsøger at støtte dem, så godt som muligt. Det er jo en god måde at forøge sin egen keramiksamling 😉 Jeg har f.eks. lige købt et smukt hvid keramik artpiece fra Ninna Gøtzsche/Formuleret – det som er på det første billede. Hun laver virkelig nogle smukke ting og nu er flere af dem på hendes webshop.
Jeg har selvfølgelig også shoppet hos Helene/1×1 Textil, som jeg bekendt er min yndlings keramik/kunsthåndværk butik, pga. Helene passion, ekspertise og store udvalg. Jeg har bl.a. købt en af de søde figurer fra Rikke Mangelsen og nummer 2 af Rigetta Klints magasin Håndværk.

 

Min Danelle nål har selvfølgelig heller ikke lagt stille, faktisk har jeg allerede nået at lave to nye vægtæpper. Jeg nyder hvor hurtigt man kan få et mønster “ud af hovedet” gennem Danella nålen fremfor gennem væven. Dog synes jeg stadig at vævning er det smukkeste, men det er jo egentlig ikke noget man kan sammenligne.
Hvis der er andre, som gerne vil i gang med needle punching med en Danella nål, så kan man faktisk stadig købe den og materialerne dertil lige her. Alternativt kan man evt. finde nålen brugt via dba.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.