Cover Chair – Muuto

DSCF9629 DSCF9633 DSCF9640

 

Jeg har været så heldig at vinde den smukke nye Cover Chair fra Muuto i Magasin du Nords instagram konkurrence og den passer så fint ind i vores køkken. Min mand er så glad for, at vi endelig får noget nyt moderne design fremfor endnu en stol fra genbrugsen 😉

Cover Chair er designet af Thomas Bentzen ud fra et ønske om at skabe en behagelig og moderne lænestol i træ, hvilket han i den grad har formået.

4 Comments

 • Reply May 1, 2014

  Dianna Sørensen

  Tillykke med den fine stol. Hvor er den flot og passer godt til jeres køkken.

  Tak for et godt indlæg om din sygdom. Jeg håber, at I sammen med lægerne finder en vej, så smerterne bliver mindre og du derved kan flere ting i din dagligdag.

  Tanker fra Dianna

  • Reply May 1, 2014

   labdecor

   Tak Dianna det var så dejligt at få en uventet gave 🙂 og tak for din kommentar til mit personlige indlæg om min sygdom! Jeg håber også snart, at jeg kan blive mig selv igen og gøre alt det jeg plejer. God aften til dig kram

 • Reply May 1, 2014

  Katja Astrup

  Du er bare så heldig og det var meget velfortjent :0) Det er en meget smuk stol som passer super ind hjemme hos jer.

  • Reply May 4, 2014

   labdecor

   Tak Katja vi er simpelthen så glade for den 🙂 God søndag til dig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.