Designmarkedet til Latinerfestival

Designmarkedet Designmarkedet
I Aarhus afholdes der Latinerfestival fredag d. 29. og lørdag d. 30. maj. I den forbindelse afvikles der om lørdagen et lille skønt marked for upcoming designere, ”Designmarkedet” i gården ved Rosensgade 22. Alle 25 standholderne er særlig udvalgt og dermed sikret en bred vifte af design – lige fra accessories til interiør 🙂 Der vil være design for både mænd og kvinder og lige fra de fineste smykker til fabelagtige priser, til smukke fotos, farverige kimonoer, smuk keramik, lækker grafik og mobile drivhuse. I år er der en del fra København, der deltager, som endnu ikke har deltaget på markeder i Jylland.

Markedet afholdes lørdag fra kl. 11-17, mens selve latinerfestivalen er lørdag fra kl. 9-17.

 

Markedet åbner kl. 11 og de første 100 besøgende vil få et lod, som giver dem mulighed for at vinde lækre præmier senere på dagen.

2 Comments

 • Reply May 25, 2015

  Helena

  hvis jeg ikke selv havde en stand til Upcomers i Vejle denne weekend, så havde jeg helt sikkert kommet. Men håber i får et par gode dage.

  • Reply May 27, 2015

   labdecor

   Hej Helena ja det er ærgeligt at det er samme weekend… Hvis jeg selv var mere mobil, så kom jeg også forbi Vejle, men det bliver desværre ikke foreløbig. Håber at I får to dejlige dage 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.