DIY stjernestrimler

diy julestjernerdiy julestjernerdiy julestjernerdiy julestjernerdiy julestjernerdiy julestjerner

Jeg har forelsket mig i Pattern Likes smukke idé med at male på stjernestrimlerne til julestjerner, så jeg har forsøgt mig frem og lavet min egen version. Jeg ved godt, at vi nu er ovre julen, men jeg vil alligevel gerne give ideen videre, man behøver jo ikke lave julepynt – ideen kan jo også bruges til andre ting og på almindeligt papir.

Jeg har dyppet mine stjernestrimler i vand med en lille smule sort Ecoline maling i og derefter “dryppet” på strimlerne og malet lidt tilfældigt på dem med akvarel maling.

Af strimlerne har jeg foldet hjerter og af resterne fra hjerterne har Isabella og jeg lave en lang guirlande. Strimlerne er selvfølgelig også blevet brugt til at folde julestjerner af, men det kan jeg desværre ikke selv, så jeg har fået hjæp af søde Pernille, min lillesøster og min mand til stjernerne.

Det sidste billede er af et papir, som jeg også lavede samme dag, desværre gik mit projekt med papiret i stykker.

4 Comments

 • Reply January 7, 2015

  Marina

  Simpelthen så fine. Måske var dit papir ikke et rigtigt akvarel ark? Jeg synes de holder bedre og giver smukkere resultater med denne teknik som også minder om den jeg brugte til nogen af årets til og fra kort.

  Nu er det jo efterhånden længe siden at det var nytår men jeg har simpelthen haft så travlt og vil ikke snyde mig selv for at ønske dig et rigtigt godt nytår. Jeg er simpelthen så glad for din blog og for det menneske jeg kan mærke bag ved ord og billeder. Glæder mig sådan til at følge med i 2015.

  • Reply January 8, 2015

   labdecor

   Tak Marina! Ja det er bare færdige stjernestrimler købt meget billigt – jeg vil gerne lave det på akvarelpapir, men nu havde jeg lige strimlerne 😉 Du har lavet de fineste ting her i julen, jeg har gemt mange af ideerne, som jeg vil lave næste år.
   Rigtig godt nytår til dig også! Jeg har det på fuldstændig samme måde som dig og jeg nyder virkelig at følge din blog og at beundre dine fantastiske billeder! Jeg får desværre ikke kommenteret så tit, men jeg ser det hele! Glæder mig til at følge dig i 2015 og få kommenteret noget mere. Kram

 • Godt nytår!

  Flot at male på papiret før brug, det giver en god effekt 🙂
  Vil jeg huske.
  Maria
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2015/01/giveaway-doneret-af-maja-surland.html

  • Reply January 8, 2015

   labdecor

   Tak – ja det er lidt omstændigt at male først, men resultatet bliver rigtig godt 😉 Godt nytår til dig også

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.