EM77 fra Stelton

DSCF9168DSCF9176 DSCF9177

Em77 fra Stelton har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte. Jeg overtog min første kande fra min mor, da jeg flyttede hjemmefra for alt for mange år siden 😉 Den er rød og jeg bruger den stadig – mine forældre fik den i bryllupsgave sammen dag som jeg blev døbt.
Den næste Em77 kande der flyttede ind hos mig var da jeg fyldte 18 år, her fik jeg den lille model i stål med tilhørende flødekande og sukkerskål af min mor og søstre.
Den næste kande fra Stelton købte jeg faktisk i en genbrugs til 30 kr. det er den store cremefarvede – et super godt køb.
Kande nummer fire (ja jeg er afhængig af Stelton kander) fik min mand og jeg i bryllupsgave det er EM77 i stål.
Nu er kanden i kobber flyttet ind og hvor er den smuk! Erik Magnussens design af EM77 fra 1977 er som skabt til kobber og kobberet passer smukt ind i mit køkken med mit keramik i brune og rosa nuancer.

Nu tænker I nok, at jeg på ingen måde kan mangle flere Stelton kander, men jeg må tilstå, at jeg også er blevet forelsket i den nye farve “klar patineret grøn“…

Har du også en Em77, som du har fået ved en særlig lejlighed?

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.