Finders Keepers Århus

Gefiltefish Finders Keepers Århus Finders Keepers Århus Finders Keepers Århus Finders Keepers Århus Finders Keepers Århus Macrame Finders Keepers Århus Matilde Friese Finders Keepers Århus Finders Keepers ÅrhusKaja SkytteFinders Keepers ÅrhusFinders Keepers ÅrhusFinders Keepers ÅrhusMona VanderMona Vander
Sidste weekend var jeg til Finders Keepers i Århus samme med søde Pernille og det kostede mig dyrt både økonomisk og fysisk, men det var det hele værd! Jeg havde bestemt, at jeg ville afsted uanset, hvor ondt jeg havde, for jeg var ved at blive skør af “bare” at være herhjemme. Selvom “regningen” var dyr efterfølgende, så fik jeg simpelthen så mange nye indtryk og mødte så mange spændende og kreative mennsker, at det opvejer smerten.
Især søde Matilde Friese havde jeg glædet mig til at møde og hun var ligeså sød, som jeg forventede. Jeg forelskede mig i flere af hendes værker, hun kan bare noget helt helt særligt.
Kaja Skytte var også en af dem, som jeg meget gerne vil hilse på IRL og hun var bestemt ligeså sød som Matilde. Begge var så passioneret og inspirerende, at jeg havde svært ved at løsrive mig fra deres stande. Jeg købte da også en enkelt Planteplanet og et ophæng i messing med hjem fra Kaja Skytte.
Generelt elskede jeg hele forområdet Bloom, hvor Kaktus København og Blad Journal havde stylet foyeren på Godsbanen med “Urban Jungle fornemmelser” i form af de lækreste kaktusser og sukkulenter i en fin collaboration med Kaja Skytte, Mathilde Friese, Dahra Mia & Eva Levin. Det var også her, at vi brugte mest tid og hvor jeg har taget flest billeder. Selve markedet var også rigtig fint, men desværre er det ofte de samme udstillere, som deltager hver gang. Jeg var dog glad for, at jeg endelig har fået købt et af Mona Vanders smukke keramik vægrelieffer, et print fra dygtige Camilla Bendix og kopper fra a Piece of Denmark. Mit bedste køb var dog uden tvivl de fantastiske små espresso kopper i keramik fra Ceramics and Wood, som jeg købte ved Finders Keepers egen pop-up shop i foyeren.

3 Comments

 • Reply April 2, 2015

  Helle D

  Dejligt at se, at der er åbnet op for skæv keramik og andre medier end bare det sædvanlige sort/hvide skolede grafik!!!! Det var da på tide! (men den er åbenbart stadig i klart mindretal!?) – håber, andre markedsarrangører også opdager, at folk faktisk gerne vil have mangfoldighed – at det er DEN, der gør os alle gode og giver markederne LIV….. Mon dog ikke, der går et par år endnu…? Kom nu ind i kampen! 😉

 • Reply April 3, 2015

  Marina

  Jeg er slet ikke i tvivl om at den lidt grove, næsten barnligt uperfekte keamik er stærkt på vej frem, netop som et modspil til det meget pæne og det grafiske. Den slags er faktisk det allersværeste at lave og din lille kop er simpelthen så fin og bedårende i sit udtryk.

  Vægophængene med planterne er nu også skønne. Jeg tror kort sagt at det var meget godt for min pengepung at jeg har haft susende travlt hele påsken.

  Rigtig god påske til dig. Jeg håber du genfinder lidt af kræfterne så du kan få nogle dejlige dage med familien også. Det er så frygteligt for dig at det hver gang skal være en prioritering.

  • Reply April 5, 2015

   labdecor

   Jeg er helt enig og heldigvis for jeg er ved at være så træt af alt det masseproducerede, alt handler efterhånden mest om omsætning og billigst mulig produktion. Det er så tydeligt at kopperne er håndlavede med masser af kærlighed, jeg er simpelthen så vild med dem. Planteplaneterne er også geniale og Kaja, som laver dem, var så sød at snakke med samtidig med at hun “brændte” for hendes planter, så jeg endte faktisk med at blive mere forelsket i de geniale ophæng

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.