Groft speltbrød

DSCF8962 IMG_7462

1/2 liter vand
250 gram 5 kornsblanding
15 gram gær
1 spsk. honning
2 tsk. groft salt
ca. 500 gram fuldkorns speltmel

Opløs gæren i det kolde vand, tilsæt de øvrige ingredienser (kom salten i til sidst) og ælt ca. 10 minutter på en røremaskine.
Lad dejen hæve 24 timer i køleskabet med film over skålen.
Ælt dejen igennem og læg den i en hævekurv, som er drysset med mel. Efter 3 timer sættes dejen på en varm bageplade og bages først 5 minutter ved 250 grader og derefter ca. 40 minutter ved 200 grader.

Comments

2 responses to “Groft speltbrød”

  1. Elin Avatar

    Hej!

    Din blog har fanget vores opmærksomhed på grund af kvaliteten af de opskrifter. Vi ville være glade, hvis du ønsker at deltage i Findeopskrifter.dk, så vi kunne oprette forbindelse til den.

    Findeopskrifter.dk er en søgemaskine, der samler de bedste danske madlavning blogs fra internettet.

    Flere hundrede blogs er allerede registreret her og drage fordel af den trafik, vi sender til deres websteder.

    For at deltage Findeopskrifter.dk, bare gå til http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

    Hav en dejlig dag!

    Med venlig hilsen
    – Elin, Findeopskrifter.dk

    1. labdecor Avatar
      labdecor

      Hej selvfølgelig 🙂 og tak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.