Inspiration fra Formland

LabDecorDK0202152LabDecorDK0202155LabDecorDK0202154LabDecorDK02021514LabDecorDK02021516LabDecorDK02021515LabDecorDK02021511LabDecorDK02021529LabDecorDK02021528LabDecorDK02021541LabDecorDK02021543LabDecorDK02021554LabDecorDK02021560LabDecorDK02021574

LabDecorDK02021539 LabDecorDK02021537 LabDecorDK02021525 LabDecorDK0202157

I torsdags var jeg afsted til Formland sammen med søde Anja for at få noget nyt inspiration, deltage i SweetInstaWalk arrangeret af søde Laura fra The Sweet Spot, deltage i Formlands pressefrokost samt gense og møde nye bloggerkollegaer.

Herover har jeg samlet inspirationsbilleder fra Formland, jeg laver flere indlæg om Formland dette er blot det første, da jeg har taget (alt) mange billeder.
Jeg tog flest billeder af trendområderne Human Terrarium og Slowluxury, som var stylet meget inspirerende med fokus på bæredygtig indretning og elementer fra naturen. Jeg var især begejstret for området Human Terrarium, som var stylet af Eckmann Studio. Tanken bag Human Terrarium er at invitere naturen ind i boligen og boligen ud i naturen og området var domineret af et stort væksthus, hvor besøgende selv havde mulighed for at skabe deres eget små grønne mikroterrarier. Jeg nåede desværre ikke at deltage i workshoppen eller gå nok i dybden af Human Terrarium, da tidsplanen var lidt stram.

I området Slowluxury havde Formland samlet få, men meget dygtige designere/kunstnere i hver deres lille “hus”, som fungerede som deres “arbejdende værksted”.
Hele området var så inspirerende og produkterne strålede alle, som små kunstværker. Det unikke var i fokus fremfor alt det masseproducerede og man fornemmede virkelig, hvor meget tid, der var lagt i hvert enkelt produkt.
Flere forskellige produktgrupper var repræsenteret, der var dog en overvægt af designere/kunstnere, som arbejde med garn og tekstil.
Jeg havde læst mig frem til at Elkeland og (G)uld ville være repræsenteret, så det var to stande, som jeg naturligvis brugte meget lang tid hos. Det var så spændende at se, hvordan de to søde (G)uld piger, Anne og Louise, indfarvede deres smukke uldgarn. Jeg fik lov til at købe en nøgle af det smukke garn farvet med indogo blå, faktisk var det lige blevet indfarvet, da jeg købte det, så det var stadig vådt, da jeg kom hjem. Garnet skal selvfølgelig bruges til et vægtæppe og jeg fik så meget inspirationen til fremtidige vægtæpper i området Slowluxury.
Det var første gang, at jeg så Astrid Skibsteds skønne vævede tekstiler, som var vævet direkte på en akrylplade – genial måde at opdatere vævekunsten til nutiden.
Elkelands univers var lige så skønt, som jeg havde forestillet mig og jeg forelskede mig hovedkulds i hendes Clayprints.
Det sidste billeder er af Heimkaers chunky guldtæppe og smukke strikkede tekstiler – sådan et gulvtæppe ville jeg gerne have herhjemme ved sofaen.
Til området Upcoming havde Mads Arlien-Søborg samlet udvalgte af studerendes projekter fra TEKO og også her fangede tekstilerne min opmærksomhed. Det smukke vægtæppe var ikke mindre end fantastisk og det samme gælder faktisk også den blå lænestol, som flere af jer nok allerede har set på instagram.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.