Interiørfabrikken

Interiørfabrikken Interiørfabrikken Interiørfabrikken Interiørfabrikken Interiørfabrikken Interiørfabrikken Interiørfabrikken Interiørfabrikken Interiørfabrikken Interiørfabrikken Interiørfabrikken

Jeg har været på besøg hos Pernille/Pescno i Interiørfabrikken som har et skønt sortiment af bl.a. keramik, planter, smykker, illustrationer, puder og 2hand fund.

Jeg har taget en del billeder af vinduet, hvor der bl.a. er udstillet keramik fra Meadow Ceramics, Silje Bartolj, Maja Sofie, By Stilling, The Mind of Muui og Wilde Ceramics.
Billedet af den røde valmue, som spejler sig i butiksruden på billede nummer to og tre, er et tryk af et helt skarpt fotografi af en rød valmue, som den dygtige fotograf Nola har taget. Det kunne jeg virkelig godt tænke mig til mit kontor.
Den lille geniale træ skammel med hjul på den modsatte side, som nogle af os kan huske fra vores barndom, er fra Collect Furniture. Det samme gælder det smukke kantede sofabord med det sigende navn “Kant“, som jeg tidligere har skrevet om lige her.
Den høje træ skammel er en upcyclet retro model, som den anden halvdel af Interiørfabrikken, søde Tea fra Revurderet, står bag.
Puden, som desværre er utrolig svær at se på mine billeder, er en super fin kelim pude fra Kelim Kiosken.

I loftet hang der et vægtæppe fra Maalu Maalu (et tæppe som jeg meget gerne selv vil eje!), den fineste uro fra Gaia Brandt, hvis skønne hjem forøvrig er vist i den nyeste udgivelse af Boligliv, to søde fugle fra PernilleE 0g to træfatninger fra TraeWerk.
Jeg håber de af jer, der har efterårsferie nyder ferien og at I andre får en dejlig uge 🙂

 

2 Comments

 • Reply October 20, 2016

  Maria

  Meget smukt stylet og gode valg, du har fået et spændende vindue med harmonisk flow 🙂
  Selv laver jeg Halloween krative sysler og har lavet flotte Halloween negle på bloggen af “Alice i Eventyrland”.

  Du ønskes et godt kreativt efterår 🙂

  • Reply October 21, 2016

   labdecor

   Kære Maria, tusind tak skal du have! Jeg nød virkelig også at gå og style med alle de skønne produkter 🙂 Det lyder hyggeligt, jeg tror også, at vi skal finde et græskar her i weekenden 😉 Kan du have en dejlig weekend og tak for din kommentar. Kh Kristina

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.