Juju fjerdekoration


En dekorativ håndlavet Juju fjerhat pryder nu min væg i stuen (psst… der er en rabatkode nederst i teksten).
Altså det ligner jo ikke en hat, men oprindeligt blev en Juju hat brugt af royale i Cameroon i Afrika som udsmykning til håret til ceremonier. De symbolisere en fugls evne til at nå himlen.

Fjerdekorationen tilføjer noget sanseligt og poetisk til min tapetvæg samtidig med, at den giver en helt anden og mere dekorativ dimension på væggen – i forhold til et endnu et billede.
Juju hatten er et helt unikt kunstværk, som er håndlavet af vævet bast med ægte fuglefjer, som er påsat enkeltvis. Til fjerdekorationen medfølger en Tibladin-stofpose fyldt med tørret lavendel og en trækugle i ren cedertræ, som man kan lade hænge bagpå dekorationen.
Både stofpose og indholdet er af økologisk og bæredygtigt materiale.

Juhu hatten er fra Mette Frank Bijaad nye webshop Tibladin, som hun har skabt på baggrund af hendes livslange passion for marokkansk håndværk, kultur og design.
Mette udvikler udfra hendes egen fortolkning produkter med et marokkansk udtryk, som passer perfekt ind i den nordiske indretning.

Mette er gift med en fransk/marokkansk mand samtidig med, at hun har rejst i Marokko igennem de sidste 20 år. Hun har derfor fra begyndelsen haft de helt rigtige rammer for at skabe de mest optimale arbejdsbetingelser for Tibladin og deres samarbejdspartnere samt leverandører.
Hver leverandør og samarbejdspartner er nøje udvalgte på baggrund af kvalitet og bæredygtighed. Samtidig med at Mette prioritere socialt bæredygtige leverandører, således de sammen bidrager til at forbedre vilkårene for de lokale håndværkere i Marokko.

Navnet ‘Tibladin‘ er et berbisk ord og betyder små flade sten. Tibladin kaldte Mettes svigerfamilie hendes mands barndomshjem, derfor symboliserer Tibladin de første byggesten i hendes forretning.

Mette har været så sød at tilbyde mine læsere en rabatkode på 15 % på Juju hattene (der er mange at vælge imellem!). Koden er LABDECOR og gælder indtil den 31. oktober 2020.

Indlægget er sponsoreret.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.